Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συγκλονιστικό βίντεο: Πυροσβεστικό όχημα «τυλίγεται» στις φλόγες στην Ηλεία – Η μάχη των πυροσβεστών

Ο φακός του ilialive.gr κατέγραψε την στιγμή που οι φλόγες κυκλώνουν το όχημα μέχρι ένα ελικόπτερο Erickson κάνει μια σωτήρια ρίψη πάνω στο πυροσβεστικό

Δραματικές στιγμές έζησαν οι πυροσβέστες στην Ηλεία

, όταν πυροσβεστικό όχημα εγκλωβίστηκε σε δρόμο και οι φλόγες άρχισαν να το «αγκαλιάζουν».

Σε βίντεο του ilialive.gr, φαίνεται όχημα της Πυροσβεστικής να χάνεται μέσα στις φλόγες και τους καπνούς, την ώρα που ακόμα και ο διοικητής Π.Υ. Ηλείας Πύραρχος Γιώργος Κωνσταντακόπουλος προσπαθούσε με μάνικα να περιορίσει τη φωτιά, ενώ ο οδηγός του πυροσβεστικού οχήματος προσπαθούσε να το μετακινήσει για να γλιτώσει από την καταστροφή.

Ο φακός του ilialive.gr κατέγραψε τη στιγμή που οι φλόγες κυκλώνουν το όχημα έως τη στιγμή που ένα ελικόπτερο Erickson κάνει μια σωτήρια ρίψη πάνω στο όχημα και εκεί σώζεται.

Δείτε το βίντεο

 

Google News icon
Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)