Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πελώνη για Ανδρουλάκη: Είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ από όσο θέλει να φανεί στην πραγματικότητα

«Η συζήτηση δεν πρέπει να γίνεται με όρους καφενείου και πολιτικής εκμετάλλευσης», επισήμανε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος

Αιχμές για τη στάση που διατηρεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης
άφησε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος, αναφερόμενη στην στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, είπε: «Θεωρώ ότι υπάρχει μια προϊούσα πολιτική ταύτιση και ο κ. Ανδρουλάκης είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ από ότι θέλει στην πραγματικότητα να φανεί».

Ξεκαθάρισε δε ότι η κυβέρνηση αναγνώρισε το λάθος της, επισημαίνοντας όμως ότι δεν πρέπει να απαξιώνεται η ΕΥΠ και πως «η συζήτηση δεν πρέπει να γίνεται με όρους καφενείου και πολιτικής εκμετάλλευσης».

Για το θέμα της κλήσης του δημοσιογράφου Τάσου Τέλογλου, τόνισε ότι «υπάρχει σε εξέλιξη μια δικαστική έρευνα σε ανώτατο εισαγγελικό επίπεδο και εμπιστευτική.

Διάβασα κι εγώ αυτές τις αναρτήσεις ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθείτο ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνομιλίες με οικείους του με την σύζυγό του, η οποία σας θυμίζω ότι έχει στοχοποιηθεί λυσσαλέα πολύ συχνά είναι προφανώς ένα επίσης πολύ σοβαρό ζήτημα και πρέπει να γίνει σε βάθος διερεύνηση αυτής της υπόθεσης».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ