Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αιγάλεω – Αρπαγή βρέφους: «Δεν κατάλαβα ότι έλειπε το μωρό», λέει η 31χρονη μητέρα

Τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη με την αρπαγή του βρέφους από τον Κεραμεικό έδωσε η 31χρονη μητέρα του μωρού, μιλώντας στον ΑΝΤ1

Συνεχίζεται η έρευνα των αρχών
για την υπόθεση της αρπαγής του βρέφους, μόλις 8 μηνών στο Αιγάλεω, από δυο άντρες που ισχυρίστηκαν αρχικά πως θα το πουλούσαν για 50.000 ευρώ.

Η μητέρα του βρέφους που άρπαξαν οι δυο άνδρες από το σπίτι της, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτό που είπα και στην ανακρίτρια είναι ότι, τον έναν από τους δύο, τον 33χρονο, τον εμπιστευόμουν. Δεν πιστεύω να ήθελε κάτι τέτοιο γιατί πέρναγε χρόνο με το παιδί και αν ήθελε να του κάνει μια τόσο μεγάλη ζημιά γιατί δεν την έκανε νωρίτερα;».

Η 31χρονη είπε οτι «εξήγησα και στην ανακρίτρια τη σχέση που είχε αυτό το παιδί με τον γιο μου γιατί γνωριζόμασταν από το 2019, το θεωρούσε όπως και εγώ τον θεωρούσα αδερφό μου και αυτός αδερφή του».

Στην κατάθεσή της αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τους δυο φερόμενους ως δράστες ενώ κατέθεσε την δική της εκδοχή για το τι έγινε στο σπίτι, όταν την επισκέφθηκαν οι δυο άνδρες.

«Τη μέρα πριν το συμβάν είχα ένα ατύχημα και ζήτησα από τον κατηγορούμενο αν μπορεί να έρθει να με βοηθήσει…. είχαμε τόση οικειότητα μεταξύ μας, που του ζήτησα σαν χάρη να κρατήσει λίγο το μικρό για να κάνω ένα μπάνιο και μου λέει ‘εντάξει’», δήλωσε η 31χρονη και συμπλήρωσε: «όταν μπήκα στο μπάνιο μετά από 2 λεπτά μου λέει κατεβαίνω να πάρω τσιγάρα».

Μόλις η 31χρονη βγήκε από το μπάνιο, όπως ισχυρίστηκε στον ΑΝΤ1, δεν κατάλαβε ότι το μωρό έλειπε από το σπίτι, θεωρούσε ότι κοιμόταν στο πάρκο του.

«Παίρνοντας με τηλέφωνο όταν τους έπιασαν στην Αγία Μαρίνα, αν θυμάμαι καλά ,γυρνάει και μου λέει ότι ‘με έπιασαν μαζί με το μωρό’ και του λέω ‘ποιο μωρό’ και μου λέει ‘το δικό σου’. Φώναζα στον ίδιο στον έναν από τους δύο κατηγορούμενους να μου φέρουν πίσω το παιδί μου, δεν με ρώτησε για να τον πάρει από εκεί».

Κατάθεση έδωσε και ο σύντροφος της 31χρονης αναφορικά με τη σχέση που έχει η μητέρα με το παιδί. Το 8 μηνών βρέφος είναι καλά στην υγεία του και παραμένει στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφια μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Αύριο Παρασκευή αναμένεται να καταθέσουν ενώπιον του ανακριτή και οι δυο φερόμενοι ως δράστες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ