Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σκιάθος: Viral η τρομακτική προσγείωση αεροσκάφους – Πλησίασε επικίνδυνα τα κεφάλια των τουριστών (Βίντεο)

Οι παρευρισκόμενοι που κινηματογραφούσαν την προσγείωση με τα κινητά τους έσκυψαν τα κεφάλια τους

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μία σκηνή από ταινία δράσης αλλά πρόκειται για αληθινό περιστατικό που έλαβε χώρα στο νησί της Σκιάθου
. Ένα στιγμιότυπο που απαθανατίστηκε και έχει ήδη γίνει viral στο διαδίκτυο.
Πιο συγκεκριμένα, ένα αεροσκάφος στην προσπάθειά του να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» της Σκιάθου πέρασε πολύ κοντά πάνω απ’ τα κεφάλια όσων βρίσκονταν στην παραλία.

Αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχουν αρκετές σημάνσεις που προειδοποιούν τον κόσμο να μην βρίσκεται κοντά επειδή υπάρχει κίνδυνος, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκεντρώνονται καθημερινά στην παραλία η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο του νησιού για να δουν ένα αεροπλάνο να προσγειώνεται δίπλα τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αεροσκάφος, Airbus και όχι ελικοφόρο, βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πάνω από το έδαφος, με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι που κινηματογραφούσαν την προσγείωση με τα κινητά τους, να αναγκαστούν να σκύψουν και να φύγουν από κάτω.

Το Airbus A321neo της ουγγρικής«Wizz Air», μία από τις εταιρείες χαμηλού κόστους, ήταν τόσο κοντά στο έδαφος και τον κόσμο που μόνο στη θέα του βίντεο δεν γίνεται να μην τρομάξεις.

Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ