Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-1

Ο Άρης αποχαιρέτησε το Conference League καθώς δεν κατάφερε να βρει ουσία στην τεράστια προσπάθεια που έκανε απέναντι στη Μακάμπι στο κατάμεστο «Κλ. Βικελίδης» αφού η νίκη με 2-1 δεν ήταν αρκετή για να καλύψει την ήττα (2-0) του πρώτου αγώνα.

Είναι πραγματικά κρίμα για τον Άρη καθώς η ομάδα του Χερμάν Μπούργος έκανε κατάθεση ψυχής μπροστά σε τουλάχιστον 20.000 φιλάθλους της. Μπήκε μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Άντρε Γκρέι, απορρόφησε το τραγικό λάθος του Μπράμπετς το οποίο οδήγησε στη ισοφάριση από τον Ζάχαβι και πήρε οξυγόνο όταν και πάλι προηγήθηκε με 2-1 με τον τρομερό Ντουκουρέ. Δεν κατάφερε όμως να βρει το 3ο γκολ που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση και γνώρισε τον αποκλεισμό.

ΑΡΗΣ (Χέρμαν Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Νταμπό (68’ Γκαρθία), Ντουκουρέ (90+Ντιόπ), Μαντσίνι (77’ Ματέο Γκαρσία), Ιτούρμπε (68’ Καμάτσο), Πάλμα (90+ Χατζηιωάννου), Γκρέι.

ΜΑΚΑΜΠΙ (Βλάνταν Ίβιτς): Πέρετζ, Μπίτον, Σάμποριτ, Γέινι, Γκλάζερ, Βαν Όβεριμ (90’ Ρίκαν), Κανικόφσκι (90’ Μπίτον Νταν), Χόζες (78’ Καντίλ), Ζεράλδες, Γιοβάνοβιτς (65’ Ζάχαβι), Κούβας (65’ Γκολάσα)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ