Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Λαμία: Σοκάρει ο δικηγόρος της νοσηλεύτριας που δέχθηκε επίθεση – «Την γρονθοκόπησε και της έσπασε τα γυαλιά»

«Έγινε διπλή επίθεση. Πρώτα στην εντολέα μου και μετά και σε δεύτερη νοσηλεύτρια του νοσοκομείου», επισημαίνει

«Αναίτια και εξαιρετικά βίαιη
» χαρακτήρισε την επίθεση, ο δικηγόρος, Γιώργος Νίκας, εκπρόσωπος της νοσηλεύτριας που κατήγγειλε το περιστατικό του ξυλοδαρμού της από έναν συνοδό ασθενούς στη Λαμία, ο οποίος είναι μάλιστα και αστυνομικός.

«Έγινε διπλή επίθεση. Πρώτα στην εντολέα μου και μετά και σε δεύτερη νοσηλεύτρια του νοσοκομείου. Η εντολέας μου εργάζεται 22 χρόνια σε μεγάλα νοσοκομεία. Έχει μεγάλη εμπειρία και είναι εξαιρετική στα καθήκοντά της», είπε χαρακτηριστικά.

«Ειδοποίησαν λοιπόν οι άνθρωποι που βρισκόταν στον θάλαμο της παθολογικής κλινικής, συνοδοί και ασθενείς, την εντολέα μου, ότι ένας συνοδός έχει βγει στο μπαλκόνι, ότι βρίζει και λέει ότι θα κάψει το νοσοκομείο και θα τους σκοτώσει όλους. Πήγε λοιπόν να δει τι συμβαίνει»., πρόσθεσε.

Κλωτσιές και χτυπήματα με γροθιές

«Τότε μπήκε από το μπαλκόνι και εκείνος κάτι έλεγε για τον ουροσυλλέκτη. Ευγενέστατα η εντολέας μου του είπε ότι θα πάει να φορέσει γάντια και να το φροντίσει, αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Την ακολούθησε από πίσω και πήγε στη συνέχεια και της επιτέθηκε τελείως αναιτιολόγητα, την έσπρωξε, της έβγαλε τη μάσκα για τον κοροναϊό και άρχισε να την κλωτσά».

Στη συνέχεια, οι περιγραφές του δικηγόρου γίνονται ακόμη πιο σκληρές: «Τότε, όταν πήγε εκείνη να σηκωθεί την χτύπησε με γροθιές και της έσπασε τα γυαλιά της. Είναι μια επίθεση πραγματικά που έχει σοκάρει τόσο την τοπική κοινωνία, αλλά και το πανελλήνιο. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά.

Και μάλιστα όταν πήγε η συνάδελφος της να την προστατέψει δέχθηκε και αυτή επίθεση. Έκανε διπλή επίθεση σε νοσηλεύτριες».

Τέχνασμα η ψυχιατρική εξέταση

Όπως είπε ο δικηγόρος στο LamiaNow, «τη συμπαράσταση τους στην εντολέα μου εξέφρασαν ο Υπουργός Υγείας ο κ. Πλεύρης, που την πήρε και τηλέφωνο, αλλά τόσο η 5ηΥΠΕ , αλλά και η διοίκηση του νοσοκομείου. Δεν έχω δει ακόμη κάποια κίνηση από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Δεν έχω δει ακόμη κάποιες περαιτέρω ενέργειες.

Ψυχιατρική εξέταση ζήτησαν οι οικείοι του αλλά εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι το γνωστό τέχνασμα να αποφύγουν τις συνέπειες επειδή έχουν κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα. Η εντολή που έχω λάβει από την οικογένεια της εντολεως μου είναι ότι αυτή η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ