Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης της 56χρονης – «Θυσιάστηκε στον βωμό της αρρωστημένης του τιμής»

Το κορίτσι στην ανάρτησή του, περιγράφει τη μητέρα της ως μια αισιόδοξη γυναίκα και αγωνίστρια της ζωής, η οποία όμως «θυσιάστηκε στον βωμό της αρρωστημένης αντρικής του τιμής

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η υπόθεση δολοφονίας της 56χρονης γυναίκας από το Ρέθυμνο από τον σύζυγό της. Μια ανάρτηση, γροθιά στο στομάχι, έκανε η κόρη της 56χρονης, η οποία δολοφονήθηκε στις 31 Ιουλίου στο Ρέθυμνο, όταν ζήτησε στον άνδρα της να χωρίσουν.

Το κορίτσι στην ανάρτησή του, περιγράφει τη μητέρα της ως μια αισιόδοξη γυναίκα και αγωνίστρια της ζωής, η οποία όμως «θυσιάστηκε στον βωμό της αρρωστημένης αντρικής του τιμής, μιας τιμής που δεν αναγνωρίζει ως ανθρώπινη οντότητα τη γυναίκα, με όνειρα, επιθυμίες και επιλογές, αλλά τη λογίζει ως ιδιοκτησία που όποτε θέλεις την πουλάς, οπότε θέλεις την καταπατάς και οπότε θέλεις της βάζεις φωτιά και την καις».

Η συγκλονιστική ανάρτηση

«Η μητέρα μου, Γεωργία Μαθιουδάκη, δολοφονήθηκε, πισώπλατα και με τον πιο φριχτό τρόπο το πρωί της 31ης Ιουλίου μέσα στο σπίτι μας από τον άντρα που παντρεύτηκε, τίμησε επί 40 χρόνια, ανέδειξε και ανέθρεψε τα παιδιά του. Η μητέρα μου, ήταν, είναι και θα είναι μια αγωνίστρια της ζωής. Μια γυναίκα γεμάτη αισιοδοξία, χαρά, φως και δύναμη. Πρότυπο για κάθε σύγχρονη γυναίκα. Δούλευε για 40 ολόκληρα χρόνια με αξιοπρέπεια και απόλυτη προσήλωση στην οικογένεια της με σκοπό να αναθρέψει τα τέσσερα παιδιά της, μόνη της, μέσα σε έναν από χρόνια κατεστραμμένο γάμο που την μείωνε, και την βίαζε ψυχικά, ψυχολογικά και σωματικά.

Η μητέρα μου θυσιάστηκε στον βωμό της αρρωστημένης αντρικής του τιμής, μιας τιμής που δεν αναγνωρίζει ως ανθρώπινη οντότητα τη γυναίκα, με όνειρα, επιθυμίες και επιλογές αλλά τη λογίζει ως ιδιοκτησία που οπότε θέλεις την πουλάς, οπότε Θέλεις την καταπατάς και οπότε θέλεις της βάζεις φωτιά και την καις. Ζητάμε από την ελληνική δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη και παραδειγματική στην ετυμηγορία της, ώστε να μην τολμήσει κανένα άλλο θρασύδειλο τέρας να πάρει τη ζωή καμίας άλλης μάνας, κόρης ή αδερφής.. θα μάχομαι με όσες δυνάμεις μου έδωσε η μαμά μου για να μείνεις και να σαπίσεις μέσα στη φυλακή, εσύ και ότι αρρωστημένο αντιπροσωπεύεις, ώστε να μη κινδυνέψει καμία άλλη γυναίκα, κανένας άλλος άνθρωπος.

Θα κατηγορώ μάνα μου τον εαυτό μου μέχρι τη μέρα που θα ανταμώσουμε ξανά.

Καλό παράδεισο Γιωργιώ μου. Σ αγαπάω πολύ», γράφει η κόρη της 56χρονης.

rethimno

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ