Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μυλοπόταμος: Αγροτικό όχημα καταδίωξε και εμβόλισε ενοικιαζόμενο με Γερμανούς τουρίστες – Θεώρησαν… προσβολή την προσπέραση

Οι άτυχοι τουρίστες μάταια προσπαθούσαν να τους αποφύγουν

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε στον Μυλοπόταμο της Κρήτης, καθώς έλαβε χώρα μια άγρια καταδίωξη με χτυπήματα και απειλές από ντόπιους, που έβαλαν στο «στόχαστρο» Γερμανούς τουρίστες.

Ο λόγος; Μια οικογένεια Γερμανών τουριστών έκανε το «λάθος» να προσπεράσει αυτοκίνητο ντόπιων…

Έτσι, οι τελευταίοι θίχτηκαν και αποφάσισαν να τους καταδιώξουν. Οι άτυχοι τουρίστες μάταια προσπαθούσαν να τους αποφύγουν. Οι δράστες άρχισαν να τους εμβολίζουν και κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν ακόμα περισσότερο, όταν η κόρη του οδηγού κινήθηκε απειλητικά με μαχαίρι.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής 19 Αυγούστου. Η οικογένεια επέβαινε σε ενοικιαζόμενο όχημα και κινούνταν στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Στο δρόμο, προσπέρασαν νόμιμα ένα αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια από την περιοχή και συγκεκριμένα, ο πατέρας με τους δυο του γιους και την κόρη του.

Τότε, προφανώς επειδή οι ντόπιοι θεώρησαν προσβολή το γεγονός ότι τους προσπέρασε ενοικιαζόμενο με «ξένους», ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε στο αμάξι εσκεμμένα. Ακολούθησε καταδίωξη που κράτησε αρκετή ώρα.

Τελικά, όταν τα αυτοκίνητα σταμάτησαν, ο οδηγός του αγροτικού επιτέθηκε στον γιο του οδηγού που κάθονταν στη θέση του συνεπιβάτη και τον γρονθοκόπησε άγρια. Ο δεύτερος γιος της οικογένειας προσπάθησε να προστατέψει τον αδερφό του.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο, όταν ο συνοδηγός του αγροτικού κινήθηκε με ένα μαχαίρι προς το μέρος της οικογένειας των τουριστών, που έντρομοι μπήκαν στο αυτοκίνητο και προσπάθησαν να απομακρυνθούν. Η οικογένεια των ντόπιων ωστόσο συνέχισε να τους καταδιώκει και να «σφυροκοπά» το ενοικιαζόμενο όχημα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάτοικοι του Περάματος, «φυγάδευσαν» την οικογένεια των Γερμανών οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση. Οι δύο δράστες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, ωστόσο δεν έχουν συλληφθεί, με το αυτόφωρο της διαδικασίας να ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ