Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Παίρνει πρωτοκλασάτο παίκτη της Super League ο Άρης

Κίνηση για την απόκτηση του Τόμας Φαν Βέερτ ετοιμάζει ο Άρης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βολιδοσκοπεί εδώ και καιρό τις προθέσεις τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και του ΝΠΣ Βόλου, με τον οποίο ο Ολλανδός φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Φυσικά δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, καθώς ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος υπολογίζεται κανονικά από την ομάδα της Μαγνησίας και ήδη ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα με γκολ.

Θυμίζουμε πως και τον περασμένο Ιανουάριο, ο Άρης είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει χωρίς όμως να προκύψει συμφωνία.

Για την ώρα από πλευράς Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ κρατούν «κλειστά χαρτιά», ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού προκειμένου να πλασιώσει τον Άντρε Γκρέι στην επίθεση.

Σε ό,τι αφορά την πλευρά του Βόλου δια στόματος Αχιλλέα Μπέου διευκρινήστηκε πως στην παρούσα στιγμή κανείς από τους παίκτες που διαθέτει δεν θα φύγει από την ομάδα.

Το αν θα προκύψει επίσημη πρόταση και στη συνέχεια συμφωνία είναι κάτι που θα φανεί στο προσεχές διάστημα, πάντως είναι δεδομένο πως ο 32χρονος φορ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Άρη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ