Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας σε κατάστημα τυχερών παιγνίων στην Κέρκυρα

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας -3- αλλοδαποί ως φυσικοί αυτουργοί, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι και -1- ημεδαπή ως ηθική αυτουργός

Στην δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και -2- γονείς των ανηλίκων δραστών, για παραμέληση εποπτείας τους

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, υπόθεση ληστείας σε κατάστημα τυχερών παιγνίων, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας.

Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, -4- εμπλεκόμενοι και συγκεκριμένα τρεις αλλοδαποί ηλικίας 18, 15 και 14 ετών, ως φυσικοί αυτουργοί και μία 56χρονη ημεδαπή, ως ηθική αυτουργός και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ληστείας.

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, τρία άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εισήλθαν, το βράδυ της Δευτέρας (22.08.2022), σε κατάστημα διεξαγωγής τυχερών παιγνίων σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας και με απειλή χρήσης βίας στην υπάλληλο, απέσπασαν από την ταμειακή μηχανή και από χρηματοκιβώτιο του καταστήματος το συνολικό χρηματικό ποσό των -6.950- ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήχθη, προέκυψε ότι φυσικοί αυτουργοί της ληστείας ήταν οι τρεις αλλοδαποί, ενώ η ηθική αυτουργός ήταν η 56χρονη ημεδαπή, η οποία οργάνωσε τη ληστεία.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν διαδοχικά, σε περιοχές της Βόρειας Κέρκυρας, χθες (23.08.2022), το βράδυ.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των τεσσάρων δραστών και στο όχημα της 56χρονης ημεδαπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, μεταξύ άλλων:

  • το χρηματικό ποσό των -7.230- ευρώ
  • -5- κινητά τηλέφωνα
  • -2- μαχαίρια με μήκος λάμας 14 και 9 εκατοστών, αντίστοιχα
  • νάιλον γάντια και
  • ρουχισμός που φορούσαν οι τρεις αλλοδαποί δράστες

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας και στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται επιπλέον -2- αλλοδαποί, γονείς των ανηλίκων δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ