Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

«Καμπανάκι» Αρτοποιού στα Παραπολιτικά 90,1 για κακοκαιρία: Θα έχουμε πολύ έντονες καταιγίδες με έντονη κεραυνική δραστηριότητα

«Από τη χθεσινή νεροποντή δεχτήκαμε περισσότερες από 115 κλήσεις περισσότερο για αντλήσεις υδάτων», ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής

«Από το πρωί είχαμε προβλήματα στις Κυκλάδες. Κυρίως στη Σαντορίνη όπου είχαμε αρκετά πλημμυρικά φαινόμενα και μεγάλες μετακινήσεις αυτοκινήτων, ακόμα και 300-400 μ.
», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην δημοσιογράφο Κέλλυ Κοντογεώργη ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός.

«Στο λιμάνι είχαμε πτώση βράχου και διακοπές ρεύματος. Το φαινόμενο θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Θα έχουμε πολύ έντονες καταιγίδες με έντονη κεραυνική δραστηριότητα, αλλά αυτά θα είναι σύντομα φαινόμενα. Θα πρέπει να αντιδράμε με ψυχραιμία και να μην υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις μας. Δεν πρέπει να περνάμε ποτέ χειμάρρους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αρτοποιός.

«Πρέπει λόγω της έντονης βροχόπτωσης μπορεί να δούμε πτώσεις δέντρων, γιατί θα έχει μεγαλύτερη ένταση ο άνεμος. Τα φαινόμενα θα είναι σύντομα, αλλά πολύ έντονα», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Από τη χθεσινή νεροποντή δεχτήκαμε περισσότερες από 115 κλήσεις περισσότερο για αντλήσεις υδάτων. Το φαινόμενο έχει εξασθενίσει το χτες το βράδυ. Αναμένουμε την κορύφωση του φαινομένου σήμερα και αύριο έχουμε κάνει διασπορά πυροσβεστικών οχημάτων σε όλο το παραλιακό μέτωπο στα νότια προάστια για να προλάβουμε προβλήματα και ζητάμε στους πολίτες να καλούν άμεσα στο 199 και το 112 για οποιοδήποτε πρόβλημα», δήλωσε επιπρόσθετα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ