Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σοκάρει ο Μπαλάσκας: Υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας στον πνιγμό της 6χρονης στην Κόρινθο

Τα ερωτήματα για την τραγωδία και η τοποθέτηση του συνδικαλιστή αστυνομικού

Ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια
φαίνεται ότι υπάρχουν στον τραγικό θάνατο 6χρονης στην Κόρινθο, σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα. Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, μίλησε στον ΣΚΑΪ για τον πνιγμό του μικρού κοριτσιού στην παραλία Καλαμακίου της Κορινθίας και μεταξύ άλλων τόνισε πως «έχει ανοίξει η δικογραφία και γίνεται σοβαρό προανακριτικό έργο από τις αρχές», καθώς «είναι μία ιδιαίτερη κατάσταση».

«Όλα ακόμα είναι στο επίπεδο υποψίας», επισήμανε ο Σταύρος Μπαλάσκας και τόνισε πως πιθανόν «μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρχουν απτές αποδείξεις», ώστε να κλείσει ο φάκελος και να αποσταλεί στην αρμόδια εισαγγελία. Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι Αλβανικής καταγωγής ανασύρθηκε νεκρό από τη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι, στο σημείο όπου μετέβη μαζί με τον πατέρα της για μπάνιο.

Ασκήθηκε δίωξη

Η εξάχρονη εντοπίστηκε από υποβρύχιο αλιέα κάτω από τα ύφαλα αγκυροβολημένης λέμβου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Εις βάρος του πατέρα ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

Σε βάθος έξι μέτρων

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο πατέρας του κοριτσιού είπε ότι η εξάχρονη κόρη του φορούσε σωσίβιο, ενώ είχε μπει στη θάλασσα και αυτός για να κολυμπήσει. Ξαφνικά, το παιδί γλίστρησε από το σωσίβιο και έφτασε σε βάθος έξι μέτρων. Εκείνος δεν βούτηξε για να το σώσει, καθώς, όπως είπε, «δεν μπορούσα, έχω άσθμα».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ