Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κρήτη: Προκλητική δήλωση του δικηγόρου του Κρητικού που καταδίωξε την οικογένεια Γερμανών – Αυτά συμβαίνουν (Βίντεο)

Τι σημείωσε σχολιάζοντας τη δικογραφία

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ μίλησε ο δικηγόρος
ενός των εκ των δύο Κρητικών που φέρονται να καταδίωξαν την οικογένεια των Γερμανών και μετά να της επιτέθηκαν.

Ο κ. Βέρρας υποστήριξε πως «Αυτά τα περιστατικά όχι μόνο στην Ελλάδα. Συμβαίνουν και στη Βρετανία, συμβαίνουν και στη Γερμανία».

Και συμπλήρωσε πως «O διασυρμός μιας χώρας γίνεται εξ άλλων λόγων όχι εξ αυτών. Ας προσέχουμε την οικονομία μας και τις πολιτικές μας έξω… τα υπόλοιπα περιστατικά συμβαίνουν σε οποιαδήποτε χώρα».

Ο κ. Βέρρας σημείωσε σχολιάζοντας τη δικογραφία.πως «Ας βγαίνανε οι γερμανικές εφημερίδες (για το θέμα), και τι έγινε; Να κάνουμε κινδυνολογία; Κάνουμε κηρύγματα; Νουθεσίες; Δεν υπάρχει ρατσιστικό κίνητρο».

Αφήστε το κατηγορητήριο, συνέχισε ο κ. Βέρρας, ο μαξιμαλισμός μιας ποινικής δίωξης δεν νομιμοποιεί παρεκτροπή της συζήτησης και να συζητάμε επί ανυπάρκτων πραγμάτων.

Πρόκειται, υποστήριξε, για συμπεριφορά μεταξύ δυο νέων ανθρώπων ανοήτων στη συμπεριφορά τους την οδηγική που οδήγησε έτσι τα πράγματα κυνηγώντας ο ένας τον άλλο.

«Ο Γερμανός κυνήγησε πρώτος τον Έλληνα και τον γρονθοκόπησε, στραπατσαρισμένος και ματωμένος μέσα στον θυμό του αυτός άρχισε να κυνηγά τον Γερμανό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάθε μέρα γίνονται τέτοια περιστατικά» δήλωσε ο Διονύσης Βέρρας.

Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ