Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Θεοχάρης στα Παραπολιτικά 90,1 για παρακολουθήσεις: Η συζήτηση πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο και να μην υποκαθιστά την πολιτική αντιπαράθεση

«Πρέπει να μη χάσουμε τον θεσμικό ρόλο της ΕΥΠ και να εξασφαλίσουμε πώς θα κάνει καλύτερα τη δουλειά της», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

«Έχει σημασία να μη χάσουμε το δάσος κοιτώντας το δέντρο. Το θέμα είναι τα ζητήματα αυτά να συζητηθούν μέσα στην επιτροπή με τον τρόπο που πρέπει
», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στον δημοσιογράφο Θανάση Φουσκίδη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, Χάρης Θεοχάρης αναφορικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

«Στο όνομα των θεσμών δεν μπορούμε να καταπατούμε τους θεσμούς. Ο πρωθυπουργός ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης.

«Η συζήτηση πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο και να μην υποκαθιστά την πολιτική αντιπαράθεση. Πρέπει να μη χάσουμε τον θεσμικό ρόλο της ΕΥΠ και να εξασφαλίσουμε πώς θα κάνει καλύτερα τη δουλειά της», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Η περίοδος που πρέπει να είναι διερευνημένη, αυτό είναι δεδομένο. Δεν μπορεί να μιλάμε για Εξεταστική που θα αναλωθεί σε μια στείρα αντιπολίτευση», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Αν γίνει επέκταση και ασχοληθεί και με το θεσμικό κομμάτι, ελπίζω να συμφωνήσουμε σε κάποια σημεία για να έχουμε παρεμβάσεις», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την οικονομία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ επισήμανε: «Κάνουμε ευρωπαϊκές προτάσεις και προσεγγίσεις, αλλά δε βλέπουμε τα σωστά αντανακλαστικά».

«Ο μηχανισμός ανάκτησης των υπερεσόδων ανακτά πλήρως τα υπερκέρδη και με αυτά τα χρήματα στηρίζουμε τα νοικοκυριά», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ