Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή Ιερού Ναού στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- το συνολικό χρηματικό ποσό των -2.019,23- ευρώ, πλήθος χρυσών ταμάτων και χρυσαφικών καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία, κουκούλες και γάντια  

Συνελήφθη, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, τις πρώτες πρωινές ώρες, χθες (29.08.2022), στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ημεδαπός, για το αδίκημα της κλοπής, καθώς και για το νόμο για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριακών δεδομένων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας, ο ανωτέρω, εντοπίσθηκε και συνελήφθη, σε περιοχή της νότιας Κέρκυρας και στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -αρχικά- διαρρηκτικά εργαλεία, κουκούλες και γάντια, το χρηματικό ποσό των -777.07- (σε χαρτονομίσματα και κέρματα) και πλήθος ταμάτων από πιστούς (αλυσίδες, βραχιόλια, σταυροί, σκουλαρίκια, διάφορα κρεμαστά και άλλα χρυσαφικά), τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει, λίγη ώρα πριν, από Ιερό Ναό στα Μωραΐτικα Κέρκυρας.

Σε διαδοχικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τόσο στην προσωρινή κατοικία του στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, όσο και στην μόνιμη κατοικία του, σε περιοχή των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -1.242,16- ευρώ, καταμετρητής κερμάτων, πλήθος χρυσαφικών (σταυροί, κρεμαστά, βέρες, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια) καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -6,2- γραμμαρίων.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή του ημεδαπού και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ