Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οι παίκτες της Εθνικής Μπάσκετ έπαιξαν μπάλα μέσα στο Μεάτσα

Εθνική Μπάσκετ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του πήγαν λοιπόν στο γήπεδο για να δουν την Ίντερ  κόντρα στη Μπάγερν για την 1η αγωνιστική των ομίλων του φετινού Champions League.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη,  Αντετκούνμπο (Γιάννης, Κώστας, Θανάσης), Λαρεντζάκης, Καλάθης, Παπαγιάννης, Αγραβάνης και Παπανικολάου έπαιξαν μάλιστα πασούλες μέσα στο «Τζουζέπε Μεάτσα», χαλαρώνοντας λίγο πριν την επόμενη μάχη της Εθνικής στο Βερολίνο.

«Είμαι στο Μιλάνο για το EuroBasket 2022. Ήρθε να δω τον πρώτο μου αγώνα επιπέδου Champions League. Είναι μια εντυπωσιακή εμπειρία. Αν δεν γινόμουν μπασκετμπολίστας, θα γινόμουν σίγουρα ποδοσφαιριστής», ανέφερε σε ένα από τα βίντεο του ο Greek Freak!

Οι οπαδοί βέβαια της Ίντερ βρήκαν την ευκαιρία να τα «χώσουν» στην ομάδα τους για το βίντεο που δημοσίευσε στα social media με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά την ήττα από την Μπάγερν, που πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ίντερ.

«Βάλτε αυτούς, καλύτερα θα παίξουν», «ούτε τα social media δεν δουλεύουν σωστά σε αυτό τον σύλλογο», «δηλαδή μας νικάει η Μπάγερν κι εσείς ανεβάζετε αυτά τα πράγματα;», «βάλτε καλύτερα τον Γιάννη στην επίθεση», ήταν κάποια από τα μηνύματα των φίλων της Ίντερ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ