Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Έγινε viral το βίντεο που ζητάει από τους βοηθούς του να του καθαρίσουν το γραφείο

Στο βίντεο εμφανίζεται να δείχνει επίμονα προς τα αντικείμενα, ζητώντας από τους βοηθούς του να αφαιρεθούν αμέσως

Ο Κάρολος
, ο οποίος είναι ο νέος βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου, έγινε viral στα social media, αμέσως μόλις ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα.

Αφορμή ήταν μία, μάλλον, «ατυχής» στιγμή του από το χθεσινό τελετουργικό, όταν, λίγες στιγμές πριν από την υπογραφή της Διακήρυξης Διαδοχής, που σηματοδοτεί και την επίσημη άνοδό του στον θρόνο της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, ο μονάρχης απαθανατίστηκε από τις κάμερες να κάνει βιαστικές και επίμονες χειρονομίες στους βοηθούς του να καθαρίσουν το γραφείο, όπου έπρεπε να καθίσει και να υπογράψει τα έγγραφα.

Τα αντικείμενα που τον «εκνεύρισαν» εκείνη τη στιγμή ήταν ένα κουτί με στυλό και ένα μελανοδοχείο, τα οποία φέρεται να του είχαν χαρίσει οι γιοι του, οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Στο βίντεο ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίζεται να δείχνει επίμονα προς τα αντικείμενα, ζητώντας από τους βοηθούς του να αφαιρεθούν αμέσως.

«Ο υπηρέτης πρέπει να καθαρίσει το γραφείο μου για μένα. Δεν μπορεί να περιμένουν από μένα να μετακινήσω τα πράγματα» αστειεύτηκε κάποιος στο Twitter, ενώ ένας άλλος έγραψε χαρακτηριστικά: «Πρώτη μέρα στη δουλειά και έχει ήδη βαρεθεί. ΧΑΧΑΧΑ».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι άλλοι θεατές περιέγραψαν το τραπεζάκι που βρισκόταν μπροστά στον Κάρολο ως «πολύ μικρό» για το τεράστιο έγγραφο, που έπρεπε να υπογράψει, «δικαιολογώντας» έτσι, εν μέρει, τον εκνευρισμό του.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ