Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0 – 2

Οι «κιτρινόμαυροι» έφυγαν με το διπλό από το «Θ. Κολοκοτρώνης» με το ίδιο σκορ όπως και τον Φεβρουάριο του 2022 υποχρεώνοντας τους Αρκάδες στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα έπειτα από τρεις ισοπαλίες.

Εξαιρετικοί οι Μαντσίνι (ασίστ) – Γκρέι (γκολ) αλλά και ο Εμπακατά που πέτυχε το δεύτερο του γκολ με τη φανέλα του Άρη ενώ πρωταγωνίστησε στην κορυφαία χαμένη ευκαιρία του Αστέρα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό και υπήρχαν κάποιες φάσεις εκατέρωθεν, με τον Άρη να καταφέρνει να προηγηθεί με γκολ του Γκρέι.

Ο Άρης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή και την επιθυμία να επιτεθεί χάνοντας καλή φάση στο 9′ με το ωραίο φάουλ του Μαντσίνι να περνάει άουτ. Αντίστοιχα η καλύτερη στιγμή για τον Αστέρα καταγράφηκε τρία λεπτά αργότερα καθώς ο Άλβαρες σέντραρε από τα αριστερά και ο Καστάνιο έπιασε κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει εκτός εστίας.

Η πίεση των «κιτρινόμαυρων» καρποφόρησε μετά από αντεπίθεση στο 20′ όταν ο Γκαρθία βρήκε ωραία στα αριστερά τον Μαντσίνι και ο τελευταίος γύρισε στον Γκρέι που εκτέλεσε τον Τσιφτσή για το 0-1. Οι Αρκάδες προσπαθούσαν να πιέσουν ανεβαίνοντας ψηλά με τον ρυθμό του παιχνιδιού να είναι γρήγορος και έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 27′ με τον Άλβαρες να πιάνει τρομερό σουτ αλλά ο Κουέστα εκτινάχθηκε και απέκρουσε σε κόρνερ με το αριστερό χέρι.

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς έχασαν την ευκαιρία να κλείσουν το ημίχρονο με ένα ακόμη τέρμα καθώς στο 44′, ο Γκρέι βγήκε απέναντι στον Τσιφτσή με τον τελευταίο να τον νικά σώζοντας την εστία του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τρομακτική χαμένη ευκαιρία για τους Τριπολιτσιώτες καθώς στο 48′, ο Ατιένθα δεν κατάφερε με διπλή προσπάθεια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Κουέστα καθώς ο Εμπακατά λειτούργησε σαν τερματοφύλακας διώχνοντας την δις με προβολή προ γραμμής.

Στη μία ώρα αγώνα όμως ο Άρης ήταν αυτός που βρήκε γκολ καθώς συγκεκριμένα στο 60′ και μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Γκαρσία έστειλε με αριστερό σουτ τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Τσιφτσή και στην εξέλιξη της φάσης, ο Εμπακατά έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία για το 0-2.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Tσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Ατιένθα (Τζουκάνοβιτς 63′), Καστάνο, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (Τιλίκα 46′), Ριέρα, Μπερτόγλιο (Μπαρτόλο 64′), Μπαράλες (Μπενίτο 63′).

Άρης (Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά,, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντουκουρέ (Ενκουλού 71′), Γκαρσία, Μαντσίνι (Οντουμπάτζο 86′), Ιτούρμπε (Ντιόπ 70′), Γκαρθία (Πάλμα 70′), Γκρέι (Πέερσμαν 78′).

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ