Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ελλάδα Τσεχία: Ώρα και κανάλι μετάδοσης

Η Εθνική είναι ανώτερη ομάδα εν συγκρίσει με εκείνη που υπέστη τις δύο ήττες από την προσεχή της αντίπαλο.

Όσον αφορά στις δύο ήττες της Εθνικής από την Τσεχία, η μία ήττα και μάλιστα επώδυνη ήταν στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά στη Βικτόρια του Καναδά. Τότε, η εθνική είχε ηττηθεί με 97-92 στον τελικό, για να καταλάβει η Τσεχία την πρώτη θέση και να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Τσέχων σ’ εκείνον τον αγώνα ήταν ο Γιαν Βέσελι με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα, ενώ πρώτος σκόρερ είχε αναδειχτεί για την Τσεχία ο Πάτρικ Άουτνα με 20 πόντους. Από την εθνική, πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης με 14 πόντους.

Οι Τσέχοι είχαν αφήσει και εκτός προημιτελικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 την εθνική επικρατώντας με 84-77, με τον Γιαρομίρ Μπόχατσικ να αποδεικνύεται… κρυφός άσος από τον μανίκι του Ομοσπονδιακού της Τσεχίας, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ σημειώνοντας 25 πόντους, ενώ από 13 πόντους είχαν οι Τόμας Σατοράνσκι και Πάτρικ Άουντα.

Η οικοδέσποινα του 4ου ομίλου (σ.σ. οι αγώνες διεξήχθησαν στην Πράγα στην πρώτη φάση) επικράτησε του Ισραήλ στην 5η και τελευταία αγωνιστική (88-77) και «σφράγισε» το τελευταίο εισιτήριο του γκρουπ για το Top16. Oι Τσέχοι δεν μπήκαν καλά σε αυτό το Ευρωμπάσκετ, αφού ξεκίνησαν με δύο ήττες, από Πολωνία (99-84) και Σερβία (68-81), για να ξεπεράσουν στην 3η αγωνιστική το εμπόδιο της Ολλανδίας (88-80). Εν συνεχεία ήρθε μια τρίτη ήττα, αυτή από την Φινλανδία (98-88) για να προκριθούν με διαφορά… στήθους από το Ισραήλ, πάνω στο νήμα (και οι δύο με ρεκόρ 2-3).

Η Εθνική μας ομάδα θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ