Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ιωνικός – Ατρόμητος: 1 – 4 Πανωλεθρία στην Νίκαια με απίστευτη ανατροπή του σκορ! [vids]

Ο Ατρόμητος ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο μέρος απέναντι στον Ιωνικό, του οποίου επικράτησε 4-1 στη Νίκαια για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Μεντόσα άνοιξε το σκορ στο 38′ όμως οι Περιστεριώτες έφεραν τούμπα το ματς μέσα σε δύο λεπτά με Κεσχρίντα (53′) και Φριντζόνσον (55′), ο Ρομπάιγ στο 61′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ και ο Τζαβίδας στο 90+1′ έβαλε το “κερασάκι”. Έτσι, ο Ατρόμητος έφτασε τους επτά πόντους, ενώ στον ένα έμεινε η ομάδα του Σπανού.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά με αρκετές τελικές εκατέρωθεν. Οι Νικαιώτες απειλούσαν κυρίως με σουτ εκτός περιοχής, ενώ είχε και δύο καλές στιγμές με τον Μάντζη και τον Άοσμαν. Από την άλλη ο Ατρόμητος προσπάθησε μέσα από την περιοχή με Ρομπάιγ και Κιάρτανσον.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 38ο λεπτό. Ο Μεντόσα εκτέλεσε με εξαιρετικό τρόπο απευθείας ένα φάουλ, ο Γιαννιώτης ακούμπησε την μπάλα, ωστόσο αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 του Ιωνικού.

1-0, καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μεντόσα!

1-1, ο Κεσχρίντα νικά τον Χουτεσιώτη από πλάγια θέση

1-2, άμεση ανατροπή με Φριτζόνσον!

1-3, σκοράρει και ο Ρομπάιγ στην κόντρα!

1-4, σκοράρει ο Τζαβίδας, ασίστ ο Κλωναρίδης

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός, 3-5-2): Χουτεσιώτης, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες (59′ Μίλο), Βαλεριάνος, Μύγας, Μεντόζα (67′ Λοβέρα), Μασάς (87′ Ελευθεριάδης), Άοσμαν, Κάνιας, Μάντζης (59′ Ιωαννίδης)

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν, 4-3-3): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεζ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλεζ (89′ Έρλινγκμαρκ), Κουέν, Μουνίθ (46’Φρίντζονσον), Ροτάριου (46′ Κλωναρίδης), Κιάταρσον (46′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (84′ Τζοβάρας)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ