Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Συγκλονίζει η μητέρα της 31χρονης Ντόρας – Δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της

Τι αποκάλυψε η μητέρα του θύματος για τον χαρακτήρα του δράστη

«Ήταν κτητικός, χειριστικός, απαιτούσε από την κόρη μου να μην φοράει σορτς». Είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά του πρώην συντρόφου της 31χρονης Ντόρας, η οποία έπεσε νεκρή από τον πρώην σύντροφό της, όταν εκείνος της έστησε καρτέρι.

 Ένα χρόνο μετά την γυναικοκτονία τη Ρόδο, η μητέρα της 31χρονης Ντόρας μίλησε στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου.

 Στις 22 Σεπτεμβρίου 2021, ο 40χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 32χρονη πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η άτυχη Ντόρα είχε προσπαθήσει να χωρίσει από τον δράστη, μόλις λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία.

 Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, η μητέρα της Ντόρας ανέφερε: «Ήμουν στη δουλειά και το διάβασα στο facebook δεν με ειδοποίησε κανένας. Η Ντόρα μου πάντα θα με βοηθάει, θα μου δίνει δύναμη, αυτό θέλω τώρα, κουράγιο και δύναμη να τα αντιμετωπίσουμε όλα», είπε αρχικά.

 Για την σχέση της κόρης της με τον 40χρονο άνδρα περιέγραψε: «Από την ημέρα που μπήκανε μαζί στο ίδιο σπίτι άρχισε να δείχνει την κτητικότητά του, την χειριστικότητά του, απαιτούσε από την Ντόρα να μην φοράει σορτσάκια και να μην βγαίνει ούτε για καφέ με τις φίλες της», είπε για την συμπεριφορά του.

 Η κυρία Κατερίνα συγκινημένη στην κάμερα μίλησε για την κόρη της και το… σημάδι που πήρε: «Λίγες μέρες μετά την κηδεία της, είδα ένα σημάδι, το οποίο μόλις το είδα, δεν μπορείς να καταλάβεις την χαρά που μου έδωσε. Εκεί είπα “Ναι Ντόρα, το ξέρω”, δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το παιδί να έχει χαθεί, η ενέργεια αυτή, έχω το σημάδι, αυτή την καρδιά ή φτερά αγγέλου», ανέφερε στο “T-Live”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ