Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ιωάννινα: Άνδρας κλωτσάει σκύλο – Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου – Βίντεο

Το «Κίνημα για τα δικαιώματα των ζώων» δημοσίευσε το σχετικό βίντεο και να κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να βοηθήσει

Ένα νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου
έρχεται στο φως της δημοσιότητας, λίγα 24ωρα μετά το βίντεο-σοκ με τον άνδρα που ποδοπάτησε και σκότωσε γατάκι στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο περιστατικό καταγράφηκε στα Ιωάννινα, με το «Κίνημα για τα δικαιώματα των ζώων» να δημοσιεύει το σχετικό βίντεο και να κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να βοηθήσει.

Στο βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας που φοράει κράνος μοτοσικλέτας να κλωτσάει έναν σκύλο, που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο.
Ένας άλλος άνδρας, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, του φωνάζει «είσαι καλά ρε;» και βάζει το σώμα του μπροστά από τον σκύλο για να τον προστατεύσει.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το «Κίνημα για τα δικαιώματα των ζώων», το συγκεκριμένο σκυλάκι είχε κακοποιηθεί και από τον άνθρωπο που τον εγκατέλειψε. Ήδη έχει γίνει καταγγελία κατά αγνώστου για το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Αυτό το κτήνος πριν λίγες μέρες χτύπησε τόσο άγρια τον Ασπρουλι. Ένα ζώο ήδη κακοποιημένο από το κτήνος που το εγκατέλειψε. Έγινε ήδη καταγγελεια καταγνωστου όμως αυτό δε βοηθά Οποίος τον γνωρίζει παρακαλώ να μας στείλει τς στοιχεία του. Φυσικά θα είμαστε εχεμυθοι

Δημοσιεύτηκε από Κι.Δι.Ζω Ιωάννινα στις Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ