Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αποκαλύπτει: Θα δούμε τον γάμο Μαθιού – Βασιλικής αλλά διαφοφορετικά

Όσα είπε η «Βασιλική» πριν την πρεμιέρα του β’ κύκλου του Σασμού

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», και μεταξύ άλλων, έκανε κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον β’ κύκλο του Σασμού, λίγο πριν την πρεμιέρα του, που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

«Ο ρόλος της Βασιλικής αγαπήθηκε πολύ. Κι εάν στο βιβλίο ο ρόλος της έχει μικρή ζωή, στη σειρά η Βασιλική… «έχει ζωή μπροστά της. Χαίρομαι γι΄ αυτό γιατί, πέρα του ότι είναι ο ρόλος  μου και τον έχω αγαπήσει, είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει να μας δώσει κι άλλα πράγματα, να εξελιχθεί. Το βιβλίο είναι η βάση και η μαγιά, αλλά στη σειρά υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις σε σχέση με το βιβλίο. Έχουμε ξεφύγει όχι μόνο στα γεγονότα, στους χαρακτήρες, στα πρόσωπα αλλά και στις σχέσεις μεταξύ τους», είπε αρχικά στην εκπομπή.

Τελικά, ο Μαθιός θα παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του, τη Βασιλική;  «Μετά από κάποιες δυσάρεστες ανατροπές που θα δούμε με την έναρξη του νέου κύκλου θα γίνει αυτός ο γάμος. Απλώς θα γίνει πολύ διαφορετικά από ότι τον περιμένουμε. Θα βρεθεί και θα πληρώσει ο δολοφόνος του Στεφανή, είναι ένα καθοριστικό ερώτημα που διατρέχει τη σειρά από την αρχή. Είναι πυρηνικό ερώτημα της ιστορίας και γύρω από αυτό θα αναπτυχθούν πολλά πράγμα. Αλλά για την ώρα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

Σχετικά με την ερωτική σκηνή της Βασιλικής με τον Μαθιό (σ.σ. Δημήτρης Λάλος), η οποία «έγραψε» πολύ. «Είναι η υποκριτική με την οποία γεμίζεις τα πράγματα» σχολίασε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. «Δεν έχει σημασία ποια κίνηση θα είναι ή ποια λέξη, σημασία έχει το περιεχόμενο του ήρωα και τι θέλει, τι διεκδικεί.  Κι επειδή ξέρουμε ποια σχέση έχουν οι ρόλοι μας και πόσο χαρακτηριστικό είναι και το στοιχείο του έρωτα μεταξύ τους, αυτό αρκεί για να τροφοδοτηθούν με περιεχόμενο οι ερμηνείες μας», τόνισε κλείνοντας η ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ