Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γιάννενα: Οργή για την κλωτσιά στο κεφάλι σκύλου από νεαρό με κράνος – Το περιστατικό καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο (Βίντεο)

Ο άνδρας με κράνος επιτέθηκε με λύσσα στον αδέσποτο σκύλο μπροστά στον κόσμο

Την οργή της τοπικής κοινωνίας στα Γιάννενα
έχει προκαλέσει το νέο επεισόδιο που σχετίζεται με την κακοποίηση ζώου και πιο συγκεκριμένα ενός σκύλου, ο οποίος δέχτηκε κλωτσιά στο κεφάλι ενώ το όλο περιστατικό καταγράφηκε από κινητά τηλέφωνα περαστικών.

Για την ακρίβεια, ο δράστης που φορούσε κράνος, ρίχνει κλωτσιά στο κεφάλι, με τους αυτόπτες μάρτυρες να τον πλησιάζουν και να του ζητούν εξηγήσεις. Ο ίδιος φέρεται να είπε πως βγήκε εκτός εαυτού, επειδή ο σκύλος του επιτέθηκε και πήγε να τον δαγκώσει.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο ο άνδρας με κράνος επιτέθηκε με λύσσα στον αδέσποτο σκύλο μπροστά στον κόσμο, χτυπώντας τον, στο κεφάλι με τα πόδια του. Η κλωτσιά που του ρίχνει καταγράφεται από άτομο που στεκόταν λίγο πιο πίσω.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κόσμου, με έναν άλλο άνδρα να σπεύδει να σταματήσει τον δράστη φωνάζοντάς του «τι κάνεις εκεί;», στην προσπάθειά του να σώσει τον σκύλο από τη μανία του.
Όπως θα ήταν αναμενόμενο, ξέσπασε οργή στα social media με το βίντεο της επίθεσης.


Το βίντεο ανέβασε φιλοζωική στα Γιάννενα και πολύ γρήγορα οι εικόνες άρχισαν να κάνουν τον γύρο των social media

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ