Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Λυκαβηττός – Ναός Αγίων Ισιδώρων: Ουρές από τα χαράματα για να «σταυρωθούν» από τον ιερέα (Βίντεο)

Η ιστορία του ιερέα του ναού έχει παρακινήσει πλήθος κόσμου

Μεγάλη ημέρα σήμερα για τη Χριστιανοσύνη και την Ορθοδοξία. Η εορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού
γιορτάζεται απ’ άκρη σ’ άκρη και χιλιάδες είναι οι πιστοί που συρρέουν για ένα προσκύνημα με σκυφτό το κεφάλι θέλοντας να «πάρουν ευλογία».

Πιο συγκεκριμένα, τεράστιες ουρές έχουν σχηματιστεί από τα ξημερώματα της Τετάρτης στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, με τους πιστούς να περιμένουν, όπως λένε, για να σταυρωθούν από τον ιερέα ανήμερα της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού, μετά τις ιστορίες που έχουν ακούσει για θαύματα, μια υπόθεση πάντως που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους κόλπους της Εκκλησίας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, αυτό που έχει παρακινήσει αρκετούς πιστούς είναι η ιστορία που θέλει τον ιερέα του ναού των Αγίων Ισιδώρων -ο οποίος σε ηλικία 14 ετών έπασχε από λευχαιμία- να σταυρώνεται από μια γυναίκα και να γίνεται καλά, με τον ίδιο πλέον να χρησιμοποιεί τον ίδιο σταυρό για να ευλογεί πιστούς.

«Έχουμε ακούσει για τα θαύματα που γίνονται εδώ. Έχω φέρει τους γονείς μου και περιμένουμε να πάρουμε την ευλογία», «είπαμε να έρθουμε να σταυρώσουμε τους γονείς μας, να σταυρωθούμε και με τον αδερφό μου» είπαν δύο αδέρφια που ήρθαν από την Αυστραλία.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ