Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οικονόμου στα Παραπολιτικά 90,1: Ατυχής η διατύπωση του Πέτσα – Η κυβέρνηση δεν έχει αφήσει κανέναν χωρίς στήριξη

«Η χώρα δεν πρέπει να ρισκάρει όσα πέτυχε το τελευταίο διάστημα», σημείωσε χαρακτηριστικά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου
, παραδέχθηκε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Secret» με τον Παναγιώτη Τζένο ότι ήταν ατυχής η διατύπωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, που είπε ότι «όποιος δεν μπορεί να προσαρμοστεί, πεθαίνει», αναφερόμενος στην ενεργειακή κρίση.

Στη συνέχεια, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει αφήσει κανέναν χωρίς στήριξη ώστε «οι ανατιμήσεις να έχουν μικρό αποτύπωμα σε όλους μας». Σημείωσε, μάλιστα, ότι όποια δυνατότητα δημιουργείται θα αξιοποιείται σε μέτρα στήριξης προς τους πολίτες.

Ελληνοτουρκικά

Επιπλέον, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως η Ελλάδα αντιδρά με ψυχραιμία και νηφαλιότητα απέναντι στην τουρκική ρητορική. Κατηγόρησε, δε, την Άγκυρα ότι εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό και το προσφυγικό.

Σε ότι αφορά την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη και τις αναφορές ότι δεν υπάρχει το αρχείο, απάντησε πως αν υπάρχει ή όχι το αρχείο αυτό το γνωρίζει η ΕΥΠ. Επίσης, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι υπάρχουν συγκριμένα πρωτόκολλα που οφείλει να τηρεί η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

«Να μη ρισκάρουμε»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε επίσης ότι η ΝΔ πιστεύει στις ισχυρές κυβερνήσεις και πρόσθεσε ότι « η χώρα δεν πρέπει να ρισκάρει όσα πέτυχε το τελευταίο διάστημα».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ