Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βασιλιάς Κάρολος: Το «flashback» από το παρελθόν – Κωμικός στα 20, break dancer στα 30, μετεωρολόγος στα 60

Αν και στέφθηκε βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Κάρολος Γ’ ζει… πάντως βασιλικά όλη του τη ζωή

Πολυσχιδής προσωπικότητα απέδειξε αν μη τι άλλο ότι είναι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’
στη διάρκεια της πριγκιπικής πορείας του. Μεταξύ άλλων, σε σπάνια βίντεο, ο 20χρονος Κάρολος, φοιτητής τότε στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, δοκιμάζει το ταλέντο του στη σκηνή ως κωμικός, χορεύει, ή επιχειρεί τουλάχιστον να χορέψει break dance στα 30, και επιδίδεται στην επιστήμη της μετεωρολογίας στα 60 του…

Αν και στέφθηκε βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Κάρολος Γ’ ζει… πάντως βασιλικά όλη του τη ζωή, και φέρεται να έχει απαιτήσεις και ιδιοτροπίες που θα έκαναν και τον ίδιο τον Λουδοβίκο ΙΔ’ να κοκκινήσει από τη ζήλια του.

Σύμφωνα με το skai.gr, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να είχε το προσωνύμιο «χαϊδεμένος πρίγκιπας» από το προσωπικό του στο Clarence House, όπου ζούσε με τη «βασιλική σύζυγό» του Καμίλα από το 2003 μέχρι που ανέλαβε τον θρόνο.

Λεπτομέρειες σχετικά με τις συβαριτικές απαιτήσεις του τέως Πρίγκιπα της Ουαλίας αποκαλύφθηκαν στο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime του 2015 «Serving the Royals: Inside the Firm».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ