Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΔΕΘ 2022: Ο έντονος καβγάς της Νοτοπούλου με τον πρύτανη του ΑΠΘ για την πανεπιστημιακή αστυνομία (Βίντεο)

Η αντιπαράθεση έγινε στο περιθώριο της ΔΕΘ, στο πλαίσιο της περιήγησης του Αλέξη Τσίπρα στον χώρο της έκθεσης

Έντονος καυγάς ξέσπασε μεταξύ της Κατερίνας Νοτοπούλου

, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του Νίκου Παπαϊωάννου, πρύτανη του ΑΠΘ για τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Πανεπιστήμιο. 

Η αντιπαράθεση έγινε στο περιθώριο της ΔΕΘ, στο πλαίσιο της περιήγησης του Αλέξη Τσίπρα στον χώρο της έκθεσης. Η κ. Νοτοπούλου αναφερόμενη στα γεγονότα είπε στον κ. Παπαϊωάννου ότι θα μπορούσε ως Πρύτανης να ζητήσει να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις από τον χώρο του Πανεπιστημίου, με τον τελευταίο να απαντά ότι το επιχειρησιακό δεν είναι θέμα του Πανεπιστημίου, «το επιχειρησιακό να το θέσετε εκεί που πρέπει, να το θέσετε εκεί που θέλετε και στη Βουλή. Εδώ εμείς εφαρμόζουμε τον νόμο».

Η κ. Νοτοπούλου απάντησε: «Ας μην κάνουμε αυτή τη συζήτηση εδώ και σήμερα, αλλά είναι ντροπή και κρίμα για το πανεπιστήμιο αυτό που συμβαίνει». «Το πανεπιστήμιο είναι σε υψηλά επίπεδα παντού», ανταπάντησε ο κ. Παπαϊωάννου.

Δείτε το βίντεο με τον διάλογο

Google News icon
Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)