Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Περιοδεία Τσίπρα στα περίπτερα της ΔΕΘ: Τι συζητήθηκε στη συνάντηση με τη διοίκηση της Έκθεσης – Στις 19:30 η ομιλία στο Βελλίδειο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε τιμητική πλακέτα από το περίπτερο του «Ηρακλή»

Τις προτεραιότητες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία,
με έμφαση στην αντιμετώπιση των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης και την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών, αναμένεται να παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας, σήμερα στη ΔΕΘ.

Η ομιλία τους θα ξεκινήσει στις 19.30, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Η ξενάγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, όπου ο πρόεδρός της Τάσος Τζήκας τον ενημέρωσε για τα χαρακτηριστικά της 86ης ΔΕΘ και για την πορεία υλοποίησης του σχεδίου ανάπλασης του χώρου της ΔΕΘ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγκου, τομεάρχες και βουλευτές του κόμματος.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ακολούθησε περιοδεία του κ. Τσίπρα σε περίπτερα της 86ης ΔΕΘ.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε τιμητική πλακέτα από το περίπτερο Ηρακλής.

Συνάντηση με τους απεργούς της «Μαλαματίνα»

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε τους απεργούς της εταιρείας Μαλαματίνα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του σωματείου Γιάννη Φραγγίδη για τα αιτήματα των εργαζομένων κατά των απολύσεων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε ότι ο αγώνας τους είναι δίκαιος, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οφείλονται στην εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη και εφόσον εκλεγεί πρωθυπουργός η κυβέρνησή του θα καταργήσει τον συγκεκριμένο νόμο.

Η κόρη ενός από τους εργαζόμενους πρόσφερε στον κ. Τσίπρα ένα μπλουζάκι που κυκλοφόρησαν οι απεργοί για να κάνουν γνωστό τον αγώνα τους.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ