Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ρόις: Φρικιαστικός τραυματισμός στο Ντόρτμουντ – Σάλκε [vid]

Δυστυχώς οι τραυματισμοί ποτέ δεν έλειψαν για εκείνον. Ο Μάρκο Ρόις είχε πολλούς στην καριέρα του και στο Ντόρτμουντ – Σάλκε δεν απέφυγε άλλον έναν.

Στο ντέρμπι της Βεστφαλίας ο αρχηγός των γηπεδούχων χτύπησε σοβαρά σε μία ανύποπτη στιγμή. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είδε το πόδι του να «κλειδώνει» από μαρκάρισμα του αντιπάλου του και άρχισε να σφαδάζει στο έδαφος.

Τελικά αποχώρησε με το φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Ο ίδιος έκλαιγε και οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ ήταν εμφανώς αναστατωμένοι με ό,τι είχαν δει. Ο ηγέτης αυτής της ομάδας είναι ο Ρόις και η απουσία του θα είναι αισθητή για όσο διάστημα διαρκέσει αυτό.

Το μεγάλο ερωτηματικό φυσικά σε πρώτη φάση είναι άλλο. Τι ακριβώς έχει πάθει; Γιατί σε περίπτωση που ο τραυματισμός είναι τόσο σοβαρός όσο αρχικά φάνηκε, υπάρχουν φόβοι πως δεν θα προλάβει το Μουντιάλ του Κατάρ. Αυτό θα είναι ένα σημαντικό πλήγμα για τη Γερμανία και πάνω απ’ όλα για τον ίδιο τον παίκτη που χρόνια τώρα είχε πολλές αναποδιές. Μεταξύ άλλων είχε χάσει από τραυματισμούς το Μουντιάλ του 2014, το Euro του 2016 και το περσινό.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ