Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οικονόμου: Τα μέτρα που εξήγγειλε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ ξεπερνούν τα 20 δισ. – Είναι ανεφάρμοστες υποσχέσεις και δεν τις εννοεί

«Στα μέτρα που εξαγγέλλονται θα πρέπει να υπάρχει αλήθεια και ειλικρίνεια και να μην υποκρύπτουν καταστροφική πορεία για τη χώρα», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ως «ανεφάρμοστες υποσχέσεις»
χαρακτήρισε τα μέτρα που εξήγγειλε χθες στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας ότι «αγγίζουν τα 25 δις ευρώ».

«Τα μέτρα που εξήγγειλε χθες στη ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας αγγίζουν τα 25 δισεκ. ευρώ. Είναι υποσχέσεις ανεφάρμοστες, δεν τις εννοεί, και ξέρει ότι δεν θα κληθεί να τις εφαρμόσει, και γι’ αυτό τις λέει», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Οικονόμου.

«Τα μέτρα Τσίπρα οδηγούν σε νέο μνημόνιο»

Την ίδια στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προειδοποίησε ότι «τα μέτρα Τσίπρα οδηγούν σε νέο μνημόνιο ή σε τεράστια αύξηση φορών για τη μεσαία τάξη».

Όπως εξήγησε, με το «καλημέρα» τα μέτρα σημαίνουν 10% αύξηση του πρωτογενούς ελλείμματος και «ντουγρού» σε νέο μνημόνιο. «Ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα επανακρατικοποίησει τη ΔΕΗ. Ποια ΔΕΗ οραματίζεται; αυτή που ήταν στα όρια της χρεοκοπίας; Με ποιο τρόπο η χρεοκοπημένη ΔΕΗ θα μπορέσει να επενδύσει στις ΑΠΕ;» διερωτήθηκε ο ίδιος προσθέτοντας ότι «μόνο τα ενεργειακά μέτρα είναι γύρω στα 16 δισεκ. ευρώ».

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου «το αλήστου μνήμης πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, που δεν εφάρμοσε ποτέ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, φάνταζε χθες όχι ρεαλιστικό, αλλά και μίζερο, ενώ ο Μητσοτάκης υλοποιεί και παραπάνω από όσα υπόσχεται».

«Στα μέτρα που εξαγγέλλονται θα πρέπει να υπάρχει αλήθεια και ειλικρίνεια και να μην υποκρύπτουν καταστροφική πορεία για τη χώρα που θα πληρώσει κυρίως η κοινωνία» επισήμανε κλείνοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ