Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Το επεισόδιο με καλεσμένη που έγινε viral στο Twitter κατά την διάρκεια της βασιλικής κηδείας – Η «αγενέστατη» κίνηση

Κάμερες σε διάφορες πλευρές του Αβαείου του Ουέστμινστερ έχουν στηθεί προκειμένου να δείξουν σε live μετάδοση την άφιξη των καλεσμένων

Είναι η πρώτη φορά που η βασιλική κηδεία στη Βρετανία καλύπτεται live
και όπως είναι φυσικό τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Μπάκιγχαμ.

Κάμερες σε διάφορες πλευρές του Αβαείου του Ουέστμινστερ έχουν στηθεί προκειμένου να δείξουν σε live μετάδοση την άφιξη των καλεσμένων στην εκδήλωση του αιώνα.

Κι ενώ στην αρχή οι κάμερες έδειχναν τους πιο «αγνώστους» καλεσμένους να καταφτάνουν στην τεράστια αίθουσα του Αβαείου, μία άτυχη στιγμή είχε ως αποτέλεσμα οι χρήστες του Twitter να «πιάσουν» δουλειά και να αρχίσουν τα σχόλια.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται στο βίντεο στην είσοδο τους Αβαείου, ένας αρμόδιος από το Παλάτι υποδέχεται τους καλεσμένους χαιρετώντας σχεδόν τον καθέναν ξεχωριστά.

Ωστόσο όταν μία κυρία αποφάσισε να τον χαιρετήσει, εκείνος επέλεξε να την παραμελήσει, κάνοντας μάλιστα κίνηση να προχωρήσει.

Ο ίδιος αρνήθηκε να της δώσει το χέρι του με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει σύξυλη και έκπληκτη.

Πολλοί χρήστες χαρακτήρισαν την κίνηση του άνδρα αγενέστατη, ενώ πολλοί προσπαθούσαν να καταλάβουν γιατί αντέδρασε έτσι.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ