Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

΄Εκτακτη αλλαγή του προγράμματος διαλέξεων σύγχρονης φυσικής και εφαρμογών, επτανησιακού ενδιαφέροντος, των Ν. Βούλγαρη, Δ. Σακελλάριου και Γ. Δρακάτου

Από το Θερινό Ινστιτούτο Φυσικής Στοιχειωδών Σωματιδίων και Βαρύτητας, ανακοινώνεται ότι: η διάλεξη του καθηγητή Ν. Βούλγαρη προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28/09 μεταφέρεται την Πέμπτη 29/09.

Συνεπώς, και οι τρεις διαλέξεις των κ.κ. Βούλγαρη, Σακελλαρίου και Δρακάτου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στο διάστημα από 19.00-21.00, ως εξής: 

– 19.00, θα μιλήσει ο Κερκυραίος κ. Νικόλαος Βούλγαρης, Καθηγητής Σεισμολογίας – Τεχνικής Σεισμολογίας – Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής, Αντιπρύτανης στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με θέμα: Γεωφυσικές έρευνες στο Ιστορικό κέντρο της πόλης της Κέρκυρας: Μία πόρτα από το παρελθόν στο μέλλον.

– 19.40, θα μιλήσει ο κ. Δημήτριος Σακελλαρίου, Διευθυντής Ερευνών στο ΕΛΚΕΘΕ, με θέμα: Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ερευνήσει ακόμη: Ιόνιο Πέλαγος.

– 20.20, θα μιλήσει ο κ. Γεώργιος Δρακάτος,  Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, με θέμα: Το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Κεφαλονιάς και Ιθάκης και ο ρόλος του στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Περιφέρεια Ιονίων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ