Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αγώνες από την Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας

Η Τ.Ε ΣΕΓΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ , με την Συνεργασία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και του CorfuMountainTrail διοργανώνει στο χώρο της Πάνω Πλατείας Κέρκυρας (Πάρκο) για 12η φορά τους Αγώνες Δρόμου ΄΄ΦΙΛΙΑΣ & ΑΓΑΠΗΣ΄΄ που έχουν καθιερωθεί για την επέτειο της κατάρριψης του Παγκοσμίου ρεκόρ στα 2000μ. με Φ.Ε από τον Αρσένη Τσιμίνο το 1980 και για τις άλλες μεγάλες επιτυχίες των αθλητών-ιων Στίβου της Κέρκυρας τα τελευταία χρόνια.
Οι Αγώνες των Σχολείων θα διεξαχθούν στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή στίβου ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΠΑΤΣΕΛΗ που χάθηκε πρόωρα από κοντά μας.Τα 5000μ. Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθούν στη μνήμη του πρώην Προέδρου και Γεν. Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΒΑΣΤΗ

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : 800μ. Κοριτσιών – Αγοριών Γ΄ και Δ΄ Τάξης
1000μ. Κοριτσιών – Αγοριών Ε΄ και ΣΤ ΄ Τάξης
2000μ. Κοριτσιών Γυμνασίων – Λυκείων
3000μ. Αγοριών Γυμνασίων – Λυκείων
5000μ. Γυναικών – Ανδρών ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣτουςΑγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχήςστα 800μ. για μαθητές Γ΄ και Δ΄ Τάξης και 1000μ. οι μαθητές-ιες των Ε΄& ΣΤ΄ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων.
Στα 2000μ. μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων
Στα 3000μ. μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων
Στα 5000μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν Άνδρες και Γυναίκες που έχουν γεννηθεί το 2004 και μεγαλύτεροι-ες.

Αναλυτικά η Διαδρομή των 5000μ. ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ : ΛΙΣΤΟΝ και ευθεία προς την Οδό Καποδιστρίου – αριστερά προς Περιστύλιο Μαίτλαντ – στην Αγωνιστών Πολυτεχνείου , Ευθεία προς Ανάκτορα – Δεξιά στην Αρσενίου (μουράγια) – Παλαιά Δικαστήρια – προς Ελευθερίου Βενιζέλου , Κόμβος 6ου Γυμνασίου , Αριστερά Λοχαγού Σπυρίδωνος Βλάϊκου (προς Λαϊκή) , Σταματίου Δεσύλλα – Δεξιά Γεωργίου Θεοτόκη – Μπόμπα Αριστερά προς Λεωφ. Αλεξάνδρας – Κολώνα Ντούγκλα – Αριστερά Λεωφ. Δημοκρατίας (παραλιακή) , ΝΑΟΚ ευθεία Αγωνιστών Πολυτεχνείου – Αριστερά Βίκτωρος Δουσμάνη , Πεντοφάναρο – Καποδιστρίου – Αριστερά προς μνημείο Μαίτλαντ– ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΚΟ ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Όλοι οι μαθητές –ιες θα αγωνισθούν στους Αγώνες εφόσον έχουν προσκομίσει στο Σχολείο τους Ατομικό Δελτίο Υγείας και με ευθύνη των Γονιών τους για την πιστοποίηση της Υγείας τους.

Στα 5000μ.Ανδρών και Γυναικών θα αγωνιστούν εφόσον καταθέσουν Υπεύθυνη δήλωση για την πιστοποίηση της Υγείας τους στη Γραμματεία των Αγώνων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
Οι δηλώσεις συμμετοχής στα 5000μ. Ανδρών και Γυναικών πρέπει να σταλούν στην Τ.Ε ΣΕΓΑΣ το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου με αίτηση στο γραφείο της Τ.Ε ΣΕΓΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας) η στοe-mail : segaskerkyras@gmail.com.

Στα 800μ. – 1000μ. Αγοριών- Κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων Ε΄& ΣΤ΄ , στα 2000μ. και στα 3000μ. Κοριτσιών &Αγοριών Γυμνασίων και Λυκείων Αντίστοιχα θα γίνουν ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ και από ώρα 9.15 στο Χώρο των Αγώνων (Πάρκο Πάνω Πλατείας) .

Παρακαλούνται οι Διευθυντές και οι Καθηγητές Φ.Α των Σχολείων να ενημερώσουν και να παροτρύνουν τους μαθητές-ιες για την συμμετοχής τους .

ΕΠΑΘΛΑ :
Στους έξι Πρώτους –εςτων Δημοτικών Σχολείων θα απονεμηθούν ,
Αντίστοιχα στον 1οΝικητή-τριαΚύπελλο Μετάλλιο Δίπλωμα ,στον 2Ο και 3Ο Μετάλλιο –Δίπλωμα και στον 4Ο, 5Ο , 6Ο Δίπλωμα.
Στα 2000μ. ΚοριτσιώνΓυμνασίων &Λυκείων θα γίνειξεχωριστή απονομή και θα απονεμηθούν στην 1η Κύπελλο Μετάλλιο Δίπλωμα ,στην 2η και 3η Μετάλλιο –Δίπλωμα και στην 4η , 5η , 6η Δίπλωμα.
Στα 3000μ. Αγοριών – Γυμνασίων & Λυκείων θα γίνει ξεχωριστή απονομή και θα απονεμηθούν στον 1ο Κύπελλο Μετάλλιο Δίπλωμα ,στον 2Ο και 3Ο Μετάλλιο –Δίπλωμα και στον 4Ο, 5Ο , 6Ο Δίπλωμα.
Στα 5000μ. Ανδρών – Γυναικών θα απονεμηθούν έπαθλα στους 3 πρώτους Νικητές-ιες.
Τα ανωτέρω πιστοποιητικά θα επιδεικνύονται στη Γραμματεία των Αγώνων με την παρουσία των αγωνιζομένων έως 45 λεπτά πριν από την διεξαγωγή των αγωνισμάτων.

Τεχνικός Υπεύθυνος των Αγώνων Δρόμου ΄΄ΦΙΛΙΑΣ & ΑΓΑΠΗΣ ΄΄ ορίζεται ο κ.Νίκος Μόσχος Τεχνικός Σύμβουλος της Τ.Ε ΣΕΓΑΣ.
Υπεύθυνη Γραμματείας ορίζεται η κ. Μαρία Κούρκουλου που θα συνεργάζεται με τον Τεχνικό Υπεύθυνο και την Αγωνόδικο Επιτροπή στο χώρο Εκκίνησης και Τερματισμού.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ