Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Άνοιγμα εγγράφων 11ου Corfu Mountain Trail 6-7 Μάϊου 2023

Με Λιστόν (στο κέντρο της πόλης) και Ποντικονήσι το φετινό Corfu mountain trail. Ανανεωμένες και οι τέσσερις διαδρομές του,η ultra διαδρομή με 103 χλμ, διασχίζοντας από τα ανατολικά στα δυτικά και πάνω από την κορυφογραμμή του όρους Παντοκράτορα το νησί μέχρι το παραδοσιακό χωριό Λάκωνες και στη συνέχεια όλα τα δυτικά παράλια,Παλαιοκαστρίτσα, Λιαπάδες,Ροβινιά, και Έρμονες.

Η διαδρομή των 44 χλμ ξεκινάει από τις Έρμονες, και συνεχίζει μαζί με το ULTRA για τις παραλίες Κοντογιαλό, Γλυφάδα περνώντας δηλαδή από όλες τις περίφημες παραλίες του νησιού. Από το χωριό Κοινόπιάστες θα δοθεί φέτος η εκκίνηση της διαδρομής των 24 χλμ και απο το χωριό Μπενίτσες αυτή των 12 χλμ με ένα πανέμορφο τελείωμα στο περίφημο Λιστόν στην πλατεία της Σπιανάδας!

Όλοι οι αθλητές θα περάσουν από το γραφικό χωριό του Γαστουρίου όπου βρίσκεται το ανάκτορο του Αχιλλείου, διασχίζουν τη γέφυρα η οποία περνάει ανάμεσα από το Ποντικονήσι και την πίστα του αεροδρομίου, περνάνε το παλάτι του Μον Ρεπό και την παραλιακή της Γαρίτσας και τερματίζουν στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.

Οι κούρσες των 103 χλμ (ώρα 06:00),των 44 χλμ (ώρα 15:00) και των 24 χλμ (ώρα 17:00) θα γίνουν το Σάββατο και των 12 χλμ (ώρα 09:30) την Κυριακή το πρωί, για πληροφορίες και εγγραφές στο www.corfumountaintrail.com

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ