Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνάντηση του Σωματείου Εστίασης & Διασκέδασης Παλ. Πόλης Κέρκυρας με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας

Συνάντηση του Σωματείου Εστίασης & Διασκέδασης Παλ. Πόλης Κέρκυρας με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας

Συνάντηση με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Παναγιώτη Βαρούχα πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του ΔΣ του Σωματείου Εστίασης & Διασκέδασης Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας, και συγκεκριμένα ο Γ.Βλάχος (Πρόεδρος), ο Δ.Νούσιας (Αντιπρόεδρος) και ο Η.Φωτεινός (Μέλος), συνοδευόμενοι από τον νομικό εκπρόσωπο του Σωματείου, Σπ.Σκιαδόπουλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, παρουσιάστηκαν οι στόχοι του Σωματείου και συζητήθηκαν τα προβλήματα των επιχειρήσεων της Παλαιάς Πόλης. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για το ωράριο άδειας μουσικής και μουσικών οργάνων. Διαπιστώθηκε σύμπλευση απόψεων, καθώς η παρούσα κατάσταση προκαλεί μεγάλα προβλήματα και αντιφάσεις στην επιχειρηματική και κοινωνική ζωή της πόλης, και θα πρέπει να επανεξεταστεί. H Δήμαρχος και το Σωματείο συμφώνησαν πως όποιο νομικό πλαίσιο ισχύσει, θα πρέπει να ισχύει οριζόντια και χωρίς διαφοροποιήσεις για επιχειρήσεις με τις ίδιες άδειες λειτουργίας.

Επίσης το Σωματείο ανέπτυξε τις προτάσεις του για την οικονομική και πολιτισμική ανάπτυξη του νησιού μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες του Σωματείου προς αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, και προς όφελος όλων των Δημοτών.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις επαφές προς αναζήτηση κοινών λύσεων, πάνω στα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των επιχειρήσεων της Παλαιάς Πόλης και του Δήμου.

Εκ του Σωματείου

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ