Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πατήρ Αντώνιος: Μαρτυρία ότι μένει σε φιλικό σπίτι – «Έχει άθλια ψυχολογία»

«Πρόκειται για μια στημένη ιστορία», φέρεται να είπε ο πατήρ Αντώνιος

Παγώνει η Ελλάδα με τις καταγγελίες για τα όσα συνέβαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου, ωστόσο ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, επιλέγουν να μείνουν μακριά από τις κάμερες. Μετά την κοινή συνέντευξή τους στην ΕΡΤ για τις καταγγελίες στην Κιβωτό του Κόσμου μένουν μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους και κανείς δε γνωρίζει πού βρίσκονται. Πληροφορίες πάντως θέλουν τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα να βρίσκονται σε φιλικό σπίτι, «σε άθλια ψυχολογική κατάσταση».

Ειδικότερα, την πληροφορία ότι ο πατήρ Αντώνιος βρίσκεται σε φιλικό σπίτι μετέδωσε το ekklisiaonline.gr, που αναφέρει ότι μίλησε με ιερέα ο οποίος είναι φίλος και πνευματικός του πατέρα Αντωνίου. Αυτός ενημέρωσε πως μένει σε φιλικό σπίτι και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση τόσο αυτός όσο και η πρεσβυτέρα.

 Όπως αναφέρει άρθρο του star.gr σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο συγκεκριμένος ιερέας πρόσθεσε πως ο πατήρ Αντώνιος λέει στο φιλικό του περιβάλλον «δεν ξέρω γιατί μου το κάνουν αυτό, δε γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά» και πως πρόκειται για μια «στημένη ιστορία».

 Υπενθυμίζεται ότι οι υπάλληλοι της Κιβωτού του Κόσμου δηλώνουν πως δε γνωρίζουν πού βρίσκονται ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα.

 Μέχρι πρότινος, ο πατήρ Αντώνιος έμενε σε μια δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζομένους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτίριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ