Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Θεσσαλονίκη: Κοντά στη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού η ΕΛ.ΑΣ – Σε κρίσιμη κατάσταση η 21χρονη (Βίντεο)

Ο οδηγός του οχήματος που αναζητείται, έχει ταυτοποιηθεί και είναι ένας σεσημασμένος 30χρονος αλλοδαπός.

Το σοκαριστικό τροχαίο
με εγκατάλειψη έλαβε χώρα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης, η 21χρονη προσπάθησε να περάσει τον δρόμο και εκείνη τη στιγμή ο ασυνείδητος οδηγός, που κινούνταν από τα δυτικά προς τα ανατολικά, την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Κοντά στη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού, που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την 21χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του μοιραίου οχήματος έχει ταυτοποιηθεί, είναι ένας σεσημασμένος 30χρονος αλλοδαπός και αναζητείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να είναι και ο ιδιοκτήτης του ΙΧ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί του στο αυτοκίνητο βρισκόταν μια νεαρή κοπέλα.

Ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς, ενώ είχε αποφυλακίστηκε υπό όρους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, η Αστυνομία προσπαθεί να τον εντοπίσει ενώ εικάζεται ότι θα επιχειρήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

Μάλιστα το αυτοκίνητο δεν ανήκει στο άτομο που παρέσυρε την κοπέλα, όπως αποκάλυψε η έρευνα των αστυνομικών της Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας 44χρονος ημεδαοπός ο οποίος, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για ενδοοικογενειακή βία. Μέχρι στιγμής και εκείνος, παραμένει άφαντος.

Το αυτοκίνητο που χτύπησε την νεαρή κοπέλα, εντοπίστηκε λίγο μετά από την παράσυρση τα ξημερώματα της Τρίτης, εγκαταλελειμμένο, χωρίς πινακίδες και με σπασμένο παρμπρίζ, στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Η κοπέλα παραμένει για δεύτερο 24ωρο στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου, ενώ έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις αλλά παραμένει δύσκολη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ