Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μητσοτάκης: Τα παιδιά της «Κιβωτού» είναι ασφαλή – «Δύσκολο όταν μέλος της οικογένειάς σου αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον καρκίνο», είπε για την αδερφή του Κατερίνα

Mετά την περιοδεία του στην Καλλιθέα
ο πρωθυπουργός παραχώρησε συνέντευξη στην Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», στον ALPHA.
O πρωθυπουργός στην αρχή της συνέντευξης μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η αδερφή του Κατερίνα Μητσοτάκη και εηήγησε γιατί έκανε την ανάρτηση το πρωί του Σαββάτου. 

«Είναι δύσκολο όταν μέλος της οικογένειάς σου αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον καρκίνο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Το έκανα για να αναδείξω την σημασία των εξετάσεων που μας επιτρπέπουν να τον διαγνώσουμε ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τον αντιμετωπίσουμε».

«Αν είναι να βρείς κάτι καλύτερα να το βρεις νωρίς» σημείωσε ο πρωθυπουργός με αφορμή το πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει στο όνομα της Φώφης Γεννηματά, της πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο Ο πρωθυπουργός επισήμανε το πόση σημασία δίνει για την εκπαίδευση των παιδιών ώστε να αποφεύγονται περιστατικά βίας κατά γυναικών και ότι αυτό «δεν είναι μαγκιά».

Παράλληλα χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη γλώσσα που χρησιμοποιείται σε ένα είδος μουσικης, την οποία δεν κατονόμασε αλλά «φωτογράφισε», η οποία, όπως είπε, «αντιμετωπίζει ως αντικείμενα τις γυναίκες». «Ενοχλούμαι από τη γλώσσα που χρησιμοποιεί αυτή η μουσική» είπε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά το θέμα της Κιβωτού του Κόσμου διαβεβαίωσε ότι τα παιδιά που παραμένουν στη δομή «είναι ασφαλή». «Μας ενδιαφέρει να δούμε τι έγινε με τα οικονομικά καθώς έγιναν σημαντικές δωρέες και στη συνέχεια στόχος μας είναι να υπάρχουν λιγότερα παιδιά στις δομές. Το καλύτερο για τα παιδιά είναι να φεύγουν από αυτές τις δομές είτε με αναδοχή είτε με υιοθεσία».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ