Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στο Λονδίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Οι φωτογραφίες και τα stories του πρωθυπουργού από την επίσκεψη

Το απόγευμα η συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο

Με μέλη και στελέχη της Ν.Δ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τις επαφές του στο Λονδίνο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.
 Απόψε αναμένεται η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον βασιλιά Κάρολο.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους παρευρισκόμενους να εγγραφούν στην πλατφόρμα για να ψηφίσουν από τον τόπο που βρίσκονται.

«Γνωρίζουμε, με αρκετά μεγάλη βεβαιότητα, ότι οι εκλογές αυτές θα είναι διπλές, οπότε εκτός αν είστε απολύτως σίγουροι ότι θέλετε να κατεβείτε και στις δύο εκλογές στην Ελλάδα, πράγμα το οποίο φυσικά δεν είναι αδύνατον να το κάνετε από το Λονδίνο, σας συνιστώ πραγματικά να γραφτείτε στην πλατφόρμα και να κρατήσετε την επιλογή αν θέλετε να ψηφίσετε από το εξωτερικό. Θα έχετε αυτή τη δυνατότητα μέχρι και τρεις μέρες αφότου προκηρυχθούν οι εκλογές να μπορείτε να το κάνετε αυτό», τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το πότε ακριβώς δεν το γνωρίζουμε».

kyriakos

Δείτε εικόνες από τη συνάντηση με μέλη και στελέχη της Ν.Δ.

5742236

5742235

5742237

5742239

5742240

5742243

5742241__1_

5742235__1_

Ο πρωθυπουργός μίλησε τη Δευτέρα ως κεντρικός ομιλητής στο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο που διοργανώνουν το Χρηματιστήριο Αθηνών και η Morgan Stanley.

Κατά τη συζήτηση με τον επικεφαλής της Morgan Stanley International, Franck Petitgas, ο πρωθυπουργός τόνισε την ιδιαίτερα καλή επίδοση της ελληνικής οικονομίας, την ανάδειξη της χώρας μας σε επενδυτικό προορισμό, τα γεωπολιτικά και ενεργειακά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, τα διλήμματα των εκλογών και τους κεντρικούς πολιτικούς στόχους για τα επόμενα χρόνια. Προλογίζοντας τον πρωθυπουργό, ο κ. Petitgas εξέφρασε την εκτίμησή του για την οικονομική πορεία της Ελλάδας και τις προοπτικές της σε ένα δυσμενές διεθνές περιβάλλον.

SYNEDRIO

«Αισθανόμαστε σίγουρα μεγάλη αισιοδοξία στη Morgan Stanley, ειδικά σε ό,τι αφορά τη σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο, σε όλους τους κλάδους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εικόνες από την παρουσία του πρωθυπουργού στο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο

5742567

5742559

5742556

5742568

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ