Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Θανάσης Λάλας: «Όσοι αντιμετωπίζουν το κοινό ως βλάκα είναι κατ’ εξοχήν βλάκες»

Γιατί απέχει από τη δημοσιογραφία και την τηλεόραση

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη
στην εκπομπή «Το Πρωινό» παραχώρησε ο Θανάσης Λάλας.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης μίλησε για την μακρόχρονη απουσία του από την τηλεόραση, την εικόνα της δημοσιογραφίας σήμερα αλλά και την αποχή της πρώην συντρόφου του, Άννας Δρούζα, από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Όταν έφυγαν οι δάσκαλοί μας, αποφάσισα να φύγω από την τηλεόραση και τη δημοσιογραφία γενικά. Εγώ θέλω να ζω παρέα με τους δασκάλους μου. Είμαι ένα παιδί που μεγάλωσα με μία παρέα ανθρώπων που μπήκαμε στη μεγάλη ιστορία των περιοδικών και των εφημερίδων. Εκεί μέσα υπήρχαν άνθρωποι απίστευτοι, που αποτελούσαν για μας μέτρο» δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Ήμουν ένας άνθρωπος που δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ, κυνηγούσα πράγματα. Δεν θα μπορούσα να ζήσω μία παρακμή του είδους. Δεν παρακμάζουν τα είδη, παρακμάζουν οι άνθρωποι» συμπλήρωσε.

«Όσοι αντιμετωπίζουν το κοινό ως βλάκα είναι κατ’ εξοχήν βλάκες»

Σε ερώτηση για το αν θα άντεχε να διαχειριστεί σήμερα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας απαντά πως «δεν είναι θέμα αντοχής, είναι θέμα τοποθέτησης».

«Όταν βλέπουμε τέτοια φαινόμενα θα πρέπει να μη σκεφτόμαστε τα φαινόμενα που μας στεναχωρούν, αλλά τη συμμετοχή μας στα φαινόμενα. Ποιος ευθύνεται για όλα αυτά τα πράγματα;» δήλωσε.

«Το τηλεοπτικό κοινό είναι ένα έξυπνο κοινό. Ξέρει και εισπράττει αυτό που νομίζουμε εμείς ότι του δίνουμε αλλά ξέρει και τι δεν εισπράττει. Είναι βέβαιο, λοιπόν, ότι ίσοι αντιμετωπίζουν το κοινό ως έναν βλάκα που μπορεί να φάει το οτιδήποτε είναι κατ’ εξοχήν βλάκες» δηλώνει.

Η Άννα έχει αφοσιωθεί στην ψυχολογία»

«Η Άννα έχει τα δικά της ενδιαφέροντα. Έχει αφοσιωθεί στην ψυχολογία, στα ψυχικά προβλήματα. Έχουμε κοινούς στόχους, έχουμε ένα παιδί που το αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλο» αναφέρει για την πρώην σύζυγό του.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ