Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βρέθηκαν 350 χιλιάδες ευρώ σε δομή της «Κιβωτού» – «Τα είχα για να τα μετρήσω», λέει η πρεσβυτέρα

Στους λογαριασμούς της ΜΚΟ έχουν εντοπιστεί 15 εκατομμύρια ευρώ

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκονται τα στοιχεία της έρευνας για την Κιβωτό του Κόσμου
, την στιγμή που στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες αποκαλύψεις για τεράστια χρηματικά ποσά που εντοπίστηκαν από την Οικονομική Αστυνομία στους λογαριασμούς της ΜΚΟ.

Σε δομή της Κιβωτού στον Κολωνό, στην οποία η θυρίδα ήταν άδεια βρέθηκαν, σύμφωνα με το LIVE NEWS, μέσα στο χρηματοκιβώτιο ποσά που ανέρχονται σε 300.000-350.000 ευρώ. Σχεδόν, δηλαδή, όσα έχουν εντοπιστεί στους προσωπικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, οι οποίοι και έχουν δεσμευθεί από την Οικονομική Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν την πρεσβυτέρα πώς βρέθηκαν τόσα χρήματα στο χρηματοκιβώτιο, εκείνη φέρεται να είπε «τα είχα για να τα μετρήσω»!

Στους δε λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου, σύμφωνα με αποκάλυψη του Live News, έχουν εντοπιστεί 15 εκατομμύρια ευρώ και τα χρήματα αυτά ήταν άμεσα προσβάσιμα από την σύζυγο του πατέρα Αντώνιου, η οποία είχε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών.

Σύμφωνα με την ίδια αποκάλυψη, ενώ μερικές μέρες πριν είχε “αδειάσει” μια από τις δυο θυρίδες που διαθέτει, η πρεσβυτέρα κατέθεσε, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, 500.000 ευρώ σε λογαριασμό της Κιβωτού του Κόσμου. Σημειωτέον ότι η Οικονομική Αστυνομία αποφάσισε να δεσμεύσει και να “ανοίξει” τους προσωπικούς λογαριασμούς (με καταθέσεις σχεδόν 300.000 ευρώ) του πατέρα Αντωνίου και της συζύγου του αλλά όχι της ΜΚΟ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ