Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Θεσσαλονίκη: Κλέφτης αρπάζει τσάντα από ΙΧ χωρίς να τον καταλάβει η οδηγός (Βίντεο)

1500 ευρώ η λεία των δραστών

Μία απίστευτη κλοπή
σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τις κινήσεις του δράστη να καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου, στην οδό Μητροπόλεως.

“Της χτύπησε με το χέρι το αυτοκίνητο για να νομίζει ότι την τράκαραν”

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της κλοπής, η γυναίκα ξεκλειδώνει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της και αφήνει την τσάντα στο κάθισμα του συνοδηγού. Τότε οι δύο επιτήδειοι αναλαμβάνουν δράση και θέτουν σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιό τους.
Μόλις επιβιβάζεται σε αυτό, ο ένας χτυπάει το πίσω μέρος του οχήματος. Τότε η γυναίκα βγαίνει από το αυτοκίνητο, νομίζοντας πως κάποιος την τράκαρε.

“Βγήκε από το αυτοκίνητό της η γυναίκα γιατί ο ένας χτύπησε την πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου ώστε να νομίζει πως κάποιος την τράκαρε”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο thestival.gr ο Β.Κ., φιλικό πρόσωπο της οδηγού.
Στη συνέχεια αναλαμβάνει δράση ο δεύτερος. Αφού η γυναίκα έχει αποβιβαστεί από το όχημα για να δει τι συνέβη, εκείνος περνά απαρατήρητος και με χειρουργικές κινήσεις ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και αρπάζει την τσάντα.
Σα να μην συμβαίνει τίποτα, ο άνδρας απομακρύνεται από το σημείο κρατώντας το λάφυρό του.

1500 ευρώ η λεία των δραστών

Η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα της οδηγού. Σύμφωνα με τον Β.Κ., λίγο παρακάτω από το σημείο της κλοπής βρέθηκαν η τσάντα και τα έγγραφα της γυναίκας, με τους δράστες να εξαφανίζονται με τις κάρτες και τα μετρητά.

Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ