Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τροχαίο-Θεσσαλονίκη: Ελπίδα ζωής σε 5 ανθρώπους έδωσε η άτυχη φοιτήτρια – Βρέθηκαν συμβατοί λήπτες των οργάνων (Βίντεο)

Οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της και πλέον η καρδιά της κοπέλας χτυπά σε 40χρονη μητέρα καθώς ολοκληρώθηκε η μεταμόσχευση.

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Θεσσαλονίκης από τον άδικο χαμό της 21χρονης Εμμανουέλας. Οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της και πλέον η καρδιά της κοπέλας χτυπά σε 40χρονη μητέρα καθώς ολοκληρώθηκε η μεταμόσχευση.

Βρέθηκαν συμβατοί λήπτες, οι οποίοι θα λάβουν τα όργανα της 21χρονης, η οποία παρασύρθηκε από ΙΧ, με συνέπεια να χάσει τη ζωή της, σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

Η 21χρονη έδωσε τεράστιο αγώνα, αλλά παρά τη μεγάλη προσπάθεια δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Στο πλευρό της βρισκόταν όλο το προσωπικό -ιατρικό, νοσηλευτικό και κάθε άλλης ειδικότητας- και έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να την κρατήσει στη ζωή.

Οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας προχώρησαν σε δωρεά των οργάνων της, που όπως ανέφερε ο πατέρας της, ήταν κάτι που ήθελε και η ίδια.

Μόλις ανακοινώθηκε η γενναιόδωρη πρόθεση των γονέων, στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση για τη λήψη των οργάνων από τη δότρια, ώστε ο θρήνος και η θλίψη να μετατραπούν σε ελπίδα και αισιοδοξία.

Οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της και πλέον η καρδιά της κοπέλας χτυπά σε 40χρονη μητέρα καθώς ολοκληρώθηκε η μεταμόσχευση.

Η μεταμόσχευση κράτησε τέσσερις ώρες και οι γιατροί ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά.
Η 40χρονη βρίσκεται διασωληνωμένη σε βαριά καταστολή και σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη καθώς είχε καρδιακή ανεπάρκεια.

Το ήπαρ θα δοθεί σε έναν 62χρονο καρκινοπαθή, ενώ ο ένας νεφρός της σε 67χρονη γυναίκα.

Η κηδεία της Έμμας θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ