Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνάντηση του Σωματείου Εστίασης & Διασκέδασης Παλ.Πόλης Κέρκυρας με τον βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ Στ.Γκίκα

Συνάντηση με τον βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ κ.Στέφανο Γκίκα πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του ΔΣ του Σωματείου Εστίασης & Διασκέδασης Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας, και συγκεκριμένα ο Γ. Βλάχος (Πρόεδρος) και ο Η. Φωτεινός (Μέλος). Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας , και συγκεκριμένα ο κ.Βασιλάκης (Πρόεδρος) και ο κ.Λάτσας (Γραμματέας).

Η συνάντηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από το θέμα της παράτασης των αδειών ωραρίου μουσικής και μουσικών οργάνων για τις επιχειρήσεις του νησιού. Όλες οι πλευρές συμφώνησαν πως θα πρέπει να δοθεί μια δίκαιη παράταση, που να αφορά όλες τις επιχειρήσεις με οριζόντιο και ενιαίο τρόπο. Θα πρέπει να συνεχισθεί η δυνατότητα λειτουργίας των επιχειρήσεων, αφού  η παρούσα κατάσταση, δηλαδή το ωράριο των 22:00 μμ και των 23:00 μμ, τις εξαντλεί οικονομικά και ηθικά. Ο βουλευτής κατανόησε τα δίκαια αιτήματα των Συλλόγων, και θεώρησε αναγκαίο να βρεθεί μια λύση η οποία να είναι κοινά αποδεκτή από όλους. Οι δυο Σύλλογοι δήλωσαν πως θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αποκοινού με δράσεις και νομικά ορθές προτάσεις.

Επιπλέον, έγινε λόγος για την οικονομική και πολιτισμική ανάπτυξη του νησιού, καθώς και τέθηκαν ζητήματα για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας. Σκοπός όλων αποτελεί η οικονομική και πολιτισμική ανάπτυξη της πόλης της Κέρκυρας, αλλά και του νησιού, μέσα από την συνεργασία όλων των φορέων, προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κοινωνικού συνόλου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ