Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Zέρβας για απεργία εργαζομένων καθαριότητας: Κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν μπάχαλο

«Όλα τα αιτήματα των εργαζομένων έχουν λυθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά

Στην ΕΡΤ μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης
, Κωνσταντίνος Ζέρβας, όπου και μίλησε για την απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα αλλά και τον στολισμό της Θεσσαλονίκης τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για το πως θα βιώσει η πόλη την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων επισημαίνοντας, ότι «βάλαμε ως στόχο η πόλη να είναι λαμπερή και φωτεινή την περίοδο των εορτών, η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να μην στολιστεί, να μην δώσουμε χαρά στους επισκέπτες.

Ο δήμαρψος επισήμανε ότι, στις 7 Δεκεμβρίου, θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, με μία μεγάλη συναυλία στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ θα ακολουθήσουν και πολλά events. O φωτισμός που επελέγη είναι led, με μείωση του ενεργειακού κόστους κατά 58% σε σχέση με πέρυσι, και θα σβήνει στη μία μετά τα μεσάνυχτα.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε σχετικά με την απεργία των εργαζομένων της καθαριότητας: «Το εορταστικό κλίμα, το της χαράς, της άνθησης και των επενδύσεων, κάποιοι προσπάθησαν να το χαλάσουν. Κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν και ένα μπάχαλο στην πόλη. Ολα τα αιτήματα των εργαζομένων έχουν λυθεί. Εγώ προσωπικά, έχω δεσμευθεί στους εργαζόμενους για κάποια χρήματα που αφορούσαν μέσα ατομικής προστασίας παλαιότερων ετών, ενώ όσοι εργαστούν τις γιορτές και τις Κυριακές θα αμειφθούν, όπως προβλέπει ο νόμος».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ