Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

O Τζο Μπάιντεν, o Εμανουέλ Μακρόν και η «άβολη» χειραψία που κράτησε 42 δευτερόλεπτα (Δείτε βίντεο)

Ο Μπάιντεν κοίταξε το πλήθος και «πάγωσε», εξακολουθώντας να κρατά το χέρι του Μακρόν

Κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής στον Λευκό Οίκο την Πέμπτη ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έσφιξε το χέρι του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν. Φαίνεται ότι το…. παράκανε, όμως, αφού η χειραψία τους είχε διάρκεια 42 –άβολα για τον Γάλλο πρόεδρο– δευτερόλεπτα.

Ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Τζο Μπάιντεν έκαναν την «αμήχανη χειραψία», αφού ο Μπάιντεν ολοκλήρωσε την εκφώνηση μιας σύντομης ομιλίας, στην οποία συζήτησε τη σημασία της συμμαχίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γαλλίας.

Ο Μπάιντεν πήρε το χέρι του Μακρόν και αγκαλιάστηκαν. Ο Γάλλος πρόεδρος προσπάθησε αρκετές φορές να πάρει το χέρι του, αλλά ο Τζο Μπάιντεν δεν τον… άφηνε.

Κάποια στιγμή ο Μπάιντεν κοίταξε το πλήθος και «πάγωσε», εξακολουθώντας να κρατά το χέρι του Μακρόν. Σύμφωνα με την «DailyMail», δεν είναι σαφές αν ο Μπάιντεν κράτησε αυτή την πόζα για τους φωτογράφους.

Το αμήχανο κοίταγμα των 5 δευτερολέπτων

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μοναδική «αμήχανη» στιγμή μεταξύ των δύο προέδρων από τη χθεσινή συνάντησή τους.

Ενώ στέκονταν και οι δύο στη σκηνή για τις κλασικές φωτογραφίες, κάποια στιγμή ο Μπάιντεν γύρισε προς τον Μακρόν και τον κοίταξε επί περίπου πέντε δευτερόλεπτα.

Έπειτα, ο Αμερικανός πρόεδρος γύρισε τελείως και ετοιμαζόταν να φύγει, με τον πρόεδρο Μακρόν να του δείχνει μπροστά και να του λέει κάτι, κάνοντάς τον να γυρίσει πίσω ώστε να κοιτάξει ξανά τους φωτογράφους.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ