Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κιβωτός του Κόσμου: «Αντάρτικο» από τους διαχειριστές της σελίδας στo Facebook της ΜΚΟ κατά του νέου ΔΣ της οργάνωσης

«Η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου» σημειώνουν οι διαχειριστές της σελίδας και άλλαξαν το όνομα στο Facebook

Αποτροπιασμό προκαλούν στην κοινή γνώμη, όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τα όσα έχουν καταγγελθεί στις Αρχές για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Μάλιστα, την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την υπόθεση της Κιβωτού, οι διαχειριστές της σελίδας της ΜΚΟ στο Facebook άλλαξαν την ονομασία στα social media.

Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου, οι διαχειριστές της σελίδας της «Κιβωτού» ενημέρωσαν όσους ακολουθούν το Facebook της ΜΚΟ πως η ονομασία και το λογότυπο αλλάζουν, διότι «η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου».

«Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο Δ.Σ. της Κιβωτου του Κόσμου αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, τη φτιάξαμε για να υποστηριξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση! Με εκτίμηση, η ομάδα διαχείρισης της σελίδας!» σημειώνουν.

kjkkjkj

Μετά από αυτή την κίνηση, πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν σχολιάζοντας ότι πρόκειται για μια «ανεύθυνη ανάρτηση» και ότι «το ότι δεν γνωρίζατε όσα πιθανώς γίνοντας στις δομές της Κιβωτού ανά την Ελλάδα δεν καθιστά αυτόματα το έργο του πατρός Αντωνίου θεάρεστο, όσο κι αν επιμένετε».

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την επίσημη σελίδα της οργάνωσης στο Facebook, στην οποία παραπέμπει και το site της «Κιβωτού».

Kmk

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το «αντάρτικο» στην Κιβωτό συνέβη λίγα 24ωρα μετά την ομόφωνη απόφαση της νέας διοίκησης, με την οποία απομακρύνθηκαν στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας.

Πρόκειται για πάνω από πέντε πρόσωπα, που κλήθηκαν στη δομή και συναίνεσαν στην αποχώρησή τους, όπως επιβεβαίωσε και η νέα πρόεδρος Αλεξάνδρα Μαρτίνου.

Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για τον Ιρακινό, που ήταν ο γενικός διευθυντής της Κιβωτού και προκαλούσε με την χλιδάτη ζωή του, αλλά και τον διαβόητο «Πασχάλη», που είχε ενεργό ρόλο στις δομές της Κιβωτού και πρωταγωνιστεί στις καταγγελίες αρκετών πρώην και νυν τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου, τόσο για ξυλοδαρμούς όσο και για παρενοχλήσεις. Ο ίδιος, μάλιστα, θεωρείται, μαζί με τον «Πέτρο» και τον «Αναστάση», ως ένας από τους τρεις «υπηρέτες» του πατέρα Αντώνιου.

Απολύθηκε επίσης η σύζυγος του «Πασχάλη», από τη δομή της Πωγωνιανής και εκείνη, κοινωνική λειτουργός και μέλος του προηγούμενου ΔΣ.

Η αξιολόγηση του προσωπικού είναι σε εξέλιξη, ενώ τοποθετείται και υπηρεσία σεκιούριτι, για την ασφάλεια των δομών.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ