Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εβελίνα Παπούλια: Κατάθεση «φωτιά» κατά του Πέτρου Φιλιππίδη – Προσπάθησε να με αρπάξει στο καμαρίνι

«Είμαι εδώ για να βοηθήσω να βγει ένα πόρισμα. Θα μπορούσα να είμαι στη θέση των κοριτσιών. Ήμουν πολύ τυχερή», ανέφερε

Ως ένα πανέξυπνο και χειριστικό άνθρωπο περιέγραψε τον Πέτρο Φιλιππίδη η Εβελίνα Παπούλια στην κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

«Είμαι εδώ για να βοηθήσω να βγει ένα πόρισμα. Θα μπορούσα να είμαι στη θέση των κοριτσιών. Ήμουν πολύ τυχερή. Βάζω όρια, αλλά είναι πανέξυπνος και πολύ χειριστικός. Ξέρει να μαζεύεται, αν δεν τον συμφέρει», περιέγραψε η μάρτυρας αρχίζοντας την κατάθεσή της.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ τη σειρά των γεγονότων, διότι έχουν περάσει 25 χρόνια, ποιο πρώτο και ποιο δεύτερο. Θα πω το γεγονός που με σόκαρε. Παίζω επί σκηνής και είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουρτίνες και έχει κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχο του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Δεν μπορώ να αντιδράσω. Μένω, σοκάρομαι και συνεχίζω να παίζω. Σίγουρα έχει συμβεί κι άλλη φορά, με τον ίδιο τρόπο, δεν θυμάμαι αν συνέβη και τρίτη», τόνισε η μάρτυρας.

Στη συνέχεια, περιέγραψε και άλλο περιστατικό. «Στα καλά του καθουμένου, με φωνάζει στο καμαρίνι, εκεί που μιλάμε με αρπάζει από τη μέση και πάει να μου βάλει χέρι. Κατάλαβε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Την επόμενη μπήκε στο καμαρίνι μου και έκλεισε την πόρτα, του είπα να περάσει έξω και έφυγε. Βέβαια, τώρα συνειδητοποιείς ότι δεν έκανε κάτι παραπάνω. Εγώ ήμουν αντιδραστικό στοιχείο. Δεν θα τον συνέφερε να είχε και άλλη αντικατάσταση», είπε η Εβελίνα Παπούλια στην κατάθεσή της.

«Εγώ τον είχα κατατάξει σαν ένα ταλαντούχο άνθρωπο. Επίσης, αναγνώριζα τη χυδαιότητα και την επιδειξιομανία του. Δεν είχαμε περαιτέρω σχέσεις. Συνεργαστήκαμε ξανά στο “Εφάπαξ”, ήταν άψογος. Κάθε φορά ήταν άλλος άνθρωπος, ανάλογα με την κατάσταση και το πού βρίσκεται.

Σε άλλη συνεργασία, σε σίριαλ, τον συστήνω σε μια κοπέλα που ήθελε δουλειά. Στο ενδυματολογικό θα ήταν. Η κοπέλα ήρθε και με χαιρέτησε. Σχεδόν την έβρισε, επειδή έπρεπε να χαιρετήσει εκείνο πρώτο», ανάφερε η Εβελίνα Παπούλια.

Σχετικά  με την τελευταία συνεργασία τους, η μάρτυρας τόνισε «Η τελευταία φορά που συνεργαστήκαμε ήταν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Δεν θυμάμαι ημερομηνία. Δεν ξέρω τι έκανε. Εγώ δίδασκα για ένα μικρό διάστημα. Έκανε την παρουσίαση του ανοίγματος τμήματος και ξαφνικά κάθεται και αρχίζει και με μειώνει. Λέγοντας από πού και έως πού διδάσκει η Εβελίνα. Αρχίζει να γελάει και να κοροϊδεύει. Μετά, ενώ πίσω από την πλάτη μου έκανε αυτά, έρχεται και μου μιλάει – πάρα πολύ γλυκός. Εγώ τον έβρισα κατά πρόσωπο, δεν με ρώτησε γιατί τον βρίζω. Μέσα στην αίθουσα άρχισε να πλέκει το εγκώμιό μου, θεωρώ ότι η Παξινού δεν έχει ακούσει τέτοια λόγια».

Πρόεδρος: Είχατε ακούσει για βίαια περιστατικά;

Μάρτυρας: Είχα ακούσει για βίαιη συμπεριφορά, σοβινιστική, ότι περιφέρει το όργανο του γενικά. Είχα ακούσει για το περιστατικό στο αυτοκίνητο το 2014.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ