Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ναταλία Γερμανού: Έχω καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα, τον περιμένουμε

Η γνωστή παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής είπε ότι «θα έχουμε καλεσμένο τον Αλέξη», αναφερόμενη στον Γεωργούλη

Στις φήμες που θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα σύντομα καλεσμένο στο «Καλύτερα δε γίνεται» αναφέρθηκε την Κυριακή η Ναταλία Γερμανού.

Η γνωστή παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής είπε ότι «θα έχουμε καλεσμένο τον Αλέξη», αναφερόμενη στον Γεωργούλη.

Τότε στο Twitter επικράτησε πανικός, καθώς όλοι θεώρησαν πως προλογίζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά εκείνη ξεκαθάρισε πως δεν αναφερόταν στον Τσίπρα και αποκάλυψε ότι τον έχει προσκαλέσει και τον περιμένει.

«Προλογίζω πριν πάμε σε break και λέω «έρχεται ο Αλέξης». Ένας είναι ο Αλέξης για εμάς, και μου γράφουν στο Twitter ‘’Τσίπρας; Έχεις τον Τσίπρα;’’». Τον έχω καλέσει, τον περιμένουμε. Προς το παρόν όμως καλλιτεχνικό είναι το σαλονάκι μας», είπε χαρακτηριστικά, με αφορμή την εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στη σημερινή εκπομπή.

Η απάντηση στην κριτική για τη συνέντευξη του Μητσοτάκη

Σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε στο στούντιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η εν λόγω κίνηση από πλευράς της παρουσιάστριας, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες στο Twitter.

Πολλοί την επέκριναν για μεροληπτική συμπεριφορά υπέρ του πρωθυπουργού, ενώ άλλοι τη ρώτησαν, γιατί δεν έχει κάνει συνέντευξη και με άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

«Κυρία Ναταλία Γερμανού, αφού κάνατε χαλαρή κουβέντα με τον Πρωθυπουργό (και οκ δεν έχω θέμα), το δίκαιο θα ήταν να καλέσετε και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, για μια παρόμοια χαλαρή συζήτηση. Όχι;», αναφέρεται σε μία ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια απάντησε πως ήδη έχει καλέσει έναν άλλο πολιτικό αρχηγό: «Τον έναν τον έχω καλέσει εδώ και ένα μήνα και περιμένω. Ξέρει εκείνος. Και το γραφείο του», τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ